2018. július 23., hétfő

Canon pg 510 tintapatron

Ugrás a véleményekhez. Tudja milyen a minőségi utángyártott tintapatron ? Személyes átvétel üzleteinkben. Canon PG - 5kompatibilis tintapatron. Házhozszállítás.


Ezekbe a fekete tintapatronokba az alábbi mennyiséget lehet befecskendezni: PG- 5: 9ml. Tintapatronok, tonerek a legjobb áron! A nyomtató gyártója: Canon. Nyomtató gyártója.


Főbb jellemzők. Mihez használható? Eredetiség: Eredeti. Kapacitás: ~2oldal. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék. CANON PG 5B FEKETE PATRON a Media Markt kategóriában. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Webáruházunk kínálatában megtalálhatóak a tintapatronok. Patron vagy Toner, Patron. Töltöttség (ml), 9. Ft-os áron elérhető. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az bevachip.


Funkció: tintapatron. Lapkapacitás: 220. Elérhetőség: Raktáron. Cikkszám: CU510. Szállítási díj: 9Ft. Akkor most a LEHETŐ LEGJOBB HELYEN JÁR! Garancia: hónap. Kiszállítás: Készleten. Használható a. Black (fekete). Még nem érkezett értékelés. Az LB Print tintapatron -töltőállomásokon megtöltjük az Ön saját patronjait. Rendeljen nyomtató tintapatront, fekte vagy színes nyomtató tintapatron. Gyártva Magyarországon. Válogass a Jófogás.


Fekete TonerPartner 4oldalt. Részletes leírás. Mennyiség: (db) △▽.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.