2018. július 11., szerda

Canon pg 510 fekete

Canon pg 510 fekete

Tudja milyen a minőségi utángyártott tintapatron? Kapacitás: ~2oldal. Intelligens patron és toner keresővel, hogy biztos legyen a dolgában! Nyomtató és patron webáruház.


Canon pg 510 fekete

Frissülő akciók nyomtató webáruházunkban, akciós. Főbb jellemzők. Mihez használható? Eredetiség: Eredeti. CANON PG 5B FEKETE PATRON a Media Markt kategóriában. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Biztonságos vásárlás. Lapkapacitás: 2lap. Ft Űrtartalom: 9. Garancia: hónap. Kiszállítás: Készleten. A szállítás a regisztrált felhasználók számára ingyenes. Tintapatronok, tonerek a legjobb áron!


Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az bevachip. Légy az első, aki értékeli ezt a terméket. Ugrás a véleményekhez. Részletes leírás.


Express Gyors Szállítás. Patron vagy Toner, Patron. Mennyiség: (db) △▽. Töltöttség (ml), 9. Funkció: tintapatron. Laptopsarok számítástechnikai és háztartási kisgép kisáruház. Canon tintasugaras nyomtatókhoz. Számítástechnikai nagykereskedés Debrecenben, rack szekrény, tp-link termékek, hálózati eszközök, asus, dell. Hozzáadás a kedvencekhez. Megtekintve: 820. Dunakeszi: Nincs raktáron. Vác: Raktáron, azonnal átvehető.


Canon pg 510 fekete

PG - 5fekete tintapatron 9ml tintát tartalmaz, egy eredeti CL -511. Gyártói cikkszám. Technikai besorolás. Szín: 1db Fekete és 1db Színes. Használható a. Még nem érkezett értékelés. Kérdése van a. It has an estimated page yield of 2pages.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.