2018. július 12., csütörtök

Brother dcp 1510e teszt

Valódi vásárlók őszinte véleményei, részletes leírás és az online boltok legjobb árai. Másolási sebesség: max. Az USB kábel nem alaptartozék.


Amennyiben nincs USB kábeled kattints az alábbi linkre. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Vélemények és értékelések. A készülék nyomtat, fénymásol és szkennel. A Brother stílusos. Személyes átvételi pont! Válaszd a hozzád közel eső üzletünket! Az állandó kiváló képminőség az természetesen. Műszaki adatok. Papír méret, A4. Technológia, lézer. Funkcionalitás, nyomtat, másol, szkennel.


Termékeink leggyakoribb BROTHER tonerjei oldal. This is a well-proportione discreet box in light grey and black. However, opening up the trays. Tanie wielofunkcyjne urządzenie laserowe.


Mutasd az összeset. Raktáron lévők előre. A szállítás a regisztrált felhasználók számára ingyenes. See all the product information. Suitable accessories. Ratings and reviews. Még nem érkezett vélemény a termékről! Felbontás (DPI). Egyszerű - kényelmes - gyors rendelés. Legyen Ön az első, aki véleményt ír! Típus: Eredeti. Kategória: Tonerek. Az Brother utángyártott toner előnye a rendkívül jó ár, miközben az ezekkel. Nyomtató multi. Similar opinion?


Write a review on.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.