2018. június 8., péntek

Mmc memóriakártya

Lenne egy problémám! Ha tudnátok olcsó helyet,azt is megköszönném! Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Fedezd fel széles sd mmc kártya kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. Kapcsolódó keresések: sd kártya. SzűrőAktív szűrő: 0. A Delock kártyaolvasó két memóriakártya -foglalattal rendelkezik, és lehetővé teszi különböző S MMC és Micro SD memóriakártyák olvasását és írását.


Tulajdonképpen az SD kártya elődjének tekinthető az MMC kártya, manapság nem. Hozzáadás a kedvencekhez. Memóriakártya MMC 1GB. Megtekintve: 665. Gyártó, DELOCK. Kártyaolvasó, a legnépszerűbb memóriakártyákat támogatja. Termékosztály. Gb ADATA micro SDHC UHS-I Class10.


Az ADATA micro sd kártyája elsősorban okostelefonok tárhelyének bővítésére szolgál, de UHS-I Class 1. Alkatrészek, Perifériák vásárlás, gyors házhozszállítással elérhető áron a. Olcsó eFilm MMC Mobile card 1MB INFO! Ellenőrizze, hogy megfelelőe a készülékbe betett memóriakártya.


Mmc memóriakártya

MMC memóriakártya vásárlás, kedvező MMC memóriakártya árak óriási kínálattal! Tudnivaló: ez az MPlejátszó külső memóriakártyán tárolt műsorok.


Mmc memóriakártya

BasicXL BXL-CARDRW2B USB 2. Mmc kártya - Mobilarena Fórum. NA nekem volt a héten szívásom elég az MMC-mel, és lenne pár kérdésem. Hogy lehet az, hogy egy telefon hétig. A legelterjedtebb típusok egyike.


Valójában két különböző kártyatípusról van szó, melyek csupán kívülről hasonlítanak egymáshoz. Ha alaposabban szemügyre. SD SDHC SDXC MMC Memory Card to IDE 2. Adatlap nyomtatása.


Csatlakozás: USB 2. MEMÓRIAKÁRTYA MMC MB SIEMENS. MMC is a family of NAND flash memories with control functionality such as ECC, wear leveling and bad-block management. Ez a termék már nem. Kompakt, hordozható kialakítás.


Ideális a hordozható használja az úton, vagy otthon asztali vagy laptop. Fogyasztói ár: 10. Ft Nettó ár: 8. Esperanza EA1memóriakártya olvasó. Securedigital, MMC, Memorystick,M SIM, SmicroSMS,MS Duo,M.


Mmc memóriakártya

Garancia: hó. Jelenleg nem kapható. MMC ) memóriakártyából két új verzió láthat napvilágot.


Az MMC Plus és az MMC Mobile felváltja a jelenleg alkalmazott MultiMedia Card memóriakártyákat. A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.