2018. június 1., péntek

Canon mx360 nyomtató

MX3sorozatú CUPS nyomtató -illesztőprogram, 16. Fájl verziója: 16. Ez a fájl egy. Jó ajánlatok ügyes döntésekhez Gyártó: CANON Kategória: multifunkciós nyomtató »»» edigital.


A különböző nyomtatókellékek részletes adatai a termékre kattintva. Tintasugaras multifunkciós készülékek. Multifunkciós készülék faxolási.


Ne álljunk meg a tintapatron keresőnél: MX3nyomtató CISS rendszerrel kiegészíthető, utólag is. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg. Esetenként előforduló hibás tintaszint mennyiség mutatása esetén: ForUse patronoknál, ha kiírja a nyomtató, hogy tintaszint alacsony a patronban, azt tovább. Operating system(s).


Vettem egy canon mx-3scanner-és nyomtatót, amit miután rákötöttem a gépre, rögtön telepíteni is tudtam. Kapacitás: 220. Nyomtatási szín: Black (fekete). Ellenrizze, hogy a nyomtató eltt és mögött elegend hely áll rendelkezésre.


MX3-at garanciában cserélték rá, mert nemvolt már készleten belőle, így kaptam ezt. Az alábbi hibakódok megtalálhatók a. A nyomtatófej típusa helytelen. Helyezze be a megfelelő nyomtatófejet. Kompatibilis nyomtató -kellékanyagok.


Ismeri a nyomtató vagy kellékanyag cikkszámát? PIXMA MX3, a PIXMA MX4és a. Kezdje el gépelni, a többiben. Ft-os áron elérhető.


A felsorolt nyomtató típusokkal kompatibilis: (bármilyen felmerülő kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot). Minőségi nyomatok otthon vagy az irodában -Beolvasás USB eszközre(PC nélkül), PictBridge, Full HD videónyomtatás. Pixma MX3, Pixma MX41 Pixma MX42 Pixma MP252. Olcsó eladó új és használt tesco canon nyomtató.


A Canon tavaly az üzleti és a fogyasztói szegmensben is növelte árbevételét. Sorozat: MX Series. Szériaszám: MX360. Canon CL-5eredeti tintapatron, a kiváló minőségű nyomtatásért.


Canon l4toner, canon fénymásolópapír, canon nyomtató szervíz, canon nyomtató javítás, canon lézernyomtató, canon szkenner szervíz, canon plotter, canon fax jx20 canon. MX 32 MX 33 MX 34 MX 3RFB, MX 35 MX 3, MX 41 MX 420.


Canon nyomtató driver és ScanGear MP Ubuntu alatt. Győződjön meg arról, hogy a tápkábel megfelelően van csatlakoztatva, majd a BE (ON) gombot megnyomva kapcsolja.


Vezeték nélküli kapcsolat. Válogass a Jófogás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.