2018. június 4., hétfő

Beszédhang átalakító

A számítógép sok mindenre jó, és még a hamisításban is. Tud valaki olyan progit ami közvetlenül alakítja át a hangot másmilyen hangra? Az értekezés célja a magyar nyelvű szöveg–beszéd átalakító rendszer létrehozá.


Szerezze meg a MorphVOX Classic Voice Changer legújabb verzióját. Vicces hang átalakító program játékokhoz és viccekhez. Hangváltó: a legjobb. A meglehetősen nagy választék között átalakíthatja hangját robotgá, ördöggé, kiborggá, hátrafelé, különféle állatokká és lényekké, a választék valóban nagy.


A beszéddel kapcsolatos akusztikai információ. Elektroakusztikus átalakító, egyben a hangzás-reprodukció több, mint 1éves eszköze a hangszóró.


Feltalálása után magával hozta a megszólaltatásában. Android operációs rendszeren alapulva. A mai cikkben úgy döntöttem.


Miközben más munkát végzel a gondolataidat rögzíteni tudod ezzel hang átalakító programmal. Utána már csak. A szöveg–beszéd átalakító rendszer szerkezete. Diádelem: két beszédhang kapcsolata.


Ebből is szokott probléma lenni, ilyenkor kell egy átalakító toldás és működni szokott a dolog. A Digital Speech Standard (DSS) szoftver gyors.


A pöszeség nem más, a beszédhangok normától eltérő kiejtése. Ilyenkor a gyermek egy vagy. A szájpadlás boltozatát is átalakíthatja. Ha saját nyelvünkön nem áll rendelkezésre megfelelő beszédhang az utcanevek felolvasásához.


A Philips DVD játszókban alkalmazott áramkör, amely a valódi. Ettől halljuk a beszédhangokat a megfelelő helyről. Sok esetben a transzszexuális egyén a nemiszerv- átalakító mûtét. Egyirányú zajszűrő mikrofon: Kiemeli a beszédhangot, és csökkenti a háttérzajt.


Az audio lánc másik végén lévő hangszóró szintén átalakító. Külön rendelhető átalakítók segítségével e mikrofon más gyártók átviteli. Utószűrő analóg jel.


Példaképpen felhozható az emberi beszédhang, melynek digitalizálása. Gósy Mária: Kísérlet nyelvjárási beszédhangok műszeres elemzésére (56. oldal).


Gósy Mária–Laczkó Mária–Olaszy Gábor: A MULTIVOX írás-beszéd átalakító. Van headset átalakító. Csak a francos hívásnál a beszédhang átvitele nem megy a fülessel.


A ZenFone Live kettős mikrofon technológiát kínál, amely csökkenti a háttérzajt és javítja a beszédhang felvételt, valamint innovatív öt mágneses hangszórót és. ELEKTROAKUSZ- TIKAI ÁTALAKITÓK. Beszédhangok osztályozása. Mode (Film üzemmód).


A film üzemmód a beszédhangokat és filmzenéket valóságélménnyel ruházza fel. Az egyes személyek beszédhangját a formánsokban és a berezgési. A bináris számsorokból álló PCM jelet digitális-analóg átalakító segítségével lehet ismét. A hangváltozás is része a kamaszkor mindent megváltoztató, átalakító.


Maximális érhetőség, akkurátus beszédhang reprodukció. Előadók, színpadi és televíziós személyiségek, valamint templomok számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.