2018. május 16., szerda

Ce285a eredeti

BOLT INFÓ, VÉLEMÉNYEKIRÁNY A. Erre a tonerre nyújtott garancia: hónap. Ft- os áron elérhető. Személyes átvétel üzleteinkben. Házhozszállítás.


Ce285a eredeti

Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Tintapatronok, tonerek a legjobb áron! Egyszerű rendelés, gyors szállítás!


Patronbolt webáruház eredeti, töltött és utángyártott patron, toner, festékszalag vásárláshoz - Canon, HP, Epson, Samsung. Légy az első, aki értékeli ezt a terméket. CE285A toner vásárlásakor érdemes több változat vásárlásának a lehetőségét is fontolóra venni. Minőségben az eredeti tonereket ezek az utángyártott nyomtatókellékek követik.


Ce285a eredeti

HP eredeti toner. Utángyártott toner kódja: OPCE285P3. Használható a következő. A duopack 2db CE285a eredeti tonert tartalmaz. A cikk az alábbi nyomtatókkal kompatibilis. A Xerox a HP, a Brother, a Lexmark és a Kyocera nyomtatóihoz is a kellékek széles választékát kínálja, az eredeti kellékanyagokkal megegyező minőséget és. Bruttó, ÁFÁ-val együtt. Eredeti kód 2: No. Funkció: toner. Gyártó: Pelikan. Beszerzés alatt.


Külső raktáron: Elérhető Csomagfeladás: 1-munkanapon belül. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Nyomtató-kellékanyagok. A szállítás a regisztrált felhasználók számára ingyenes. A Retinta újraépített tonerek az eredeti toner teljes felújításával készülnek. Az újraépítés folyamán minden alkatrészt műszeresen bevizsgálunk. Csak hibátlan. Minden, ami egy irodához szükséges.


A fekete toner ( utángyártott AJ). A Hewlett-Packard Company a nyomdai termékek. A kép illusztráció! Professzionális minőségű.


Ce285a eredeti

Kattints és vásárolj kedvező áron – CE285A toner, tintapatron, festékszalag árak. Vásároljon most eredeti illetve utángyártott festékkazettát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.