2018. május 2., szerda

Autórádió mp3

JVC KD-X372BT mechanika nélküli Bluetooth autórádió. A rádiócsatornák kínálatából kedvedre válogathatsz, kedvenc adóidat helyen tudod tárolni. Ezzel az autós. Sony, Sencor, JVC, Pioneer márkájú autórádiók a MALL.


Autórádió mp3

MP,WMA,WAV,FLAC. HU-tól széles választékban, akár azonnal raktárkészletről. Kattintson és tudjon meg többet! Válogass a Jófogás. Külső raktáron. Ha régi rádió készüléke van gépjárművében, cserélje le egy. A készülék kiválóan olvasható LED kijelzővel rendelkezik, továbbá 18. ALPINE CDE-178BT autórádió usb mpbluetooth. Rendelj tőlünk autórádiót még ma. Mplejátszás CD lemezről, USB-ről, memóriakártyáról, vagy AUX csatlakozással.


Autórádió mp3

Minden amire vágytál! Multifunkciós távirányítójával. Ft-os áron elérhető. Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból. De mit tegyen az, akinek nem jutott ilyen? Utánajártunk a lehetséges. Hozzáadás a kedvencekhez. TFT színes LCD kijelző, menüinterfész. Memóriafunkció, FM sztereó rádió, USB port memóriakártyaolvasó AUX tolató kamera bemenet. Digitális kijelzőjén óra is található.


A termék segítségével létrehozható vezeték nélküli Bluetoot. KEZELÉSI UTASÍTÁS. A berendezés telepítése, működtetése és beál- lítása előtt szíveskedjék ezt.


Ezekre a célokra egy autórádió tökéletes társ az autóban. Autóhifik, autórádiók, erősítők, hangszórók nagy választékban. Hihetetlen akciók, egyedi termékek, készletről a HetiOlcso.


Vertie bluetooth autórádió fejegység Kihangosítóként is funkcionál a. Ne csak a telefonod legyen modern! Ez az autórádió érintőkijelzős kivitelével egyszerűen kezelhetővé válik számodra. Az új generációs Phantom Touch. Akciós Népszerű.


Autórádió mp3

Autórádió fejegység Bluetooth csatlakozással. Az üzembe helyezés és csatlakoztatás részleteit. Rádióállomások tárolása és vétele. Automatikus tárolás — BTM.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.