2018. április 11., szerda

Heybrook hb1 eladó

Kínál Wharfedale Valdus 1- komoly audiofil hangfal hangfalpár 100W: Eladó egy Wharfedale Valdus 1angol. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Bi-kábelezhető. Az alsó felén a HBgyári állványának tüskéitől származó benyomódások vannak.


Nemrég vettem egy használt HBpárt. Az egyik mélysugárzó kb. Eladó a képeken látható, kifogástalan állapotú The Voice hangfalpár. A mélysugárzók peremezése hibátlan.


Heybrook hb1 eladó

Szép, megkímélt állapotban! Kifogástalan működéssel! Eladó sorba került egy gyári állapotú Nad c375Bee típusú erősítő beépített dac modullal. Teljesen eredeti.


Heybrook hb1 eladó

Műszakilag tökéletes, esztétikailag is szép. Nagyon nem kell bemutatni, aki ismeri szereti, igazi "best buy" etalon.


Jó ideje már lesem ôket, egy B32-rôl lemaradtam, vaterán pedig most van fenn egy HB. Gyors, korrekt elado, csak ajanlani tudom mindenkinek! Old HiFi Fun Club. HEYBROOK HButánépített dobozban (az eredeti elporladt) eladó.


Gondolom jobb, de hogy viszonyul a HB-hez? Electro Voice Qll erősítő első tulajdonostól eladó - DJ Börze. The HB(all series) is one of the best.


Azt nem írhatom le hogy melyik eladó oldalon olastam, mert egyrészt. Amiben nemrégiben cserélve lett a mélyközép hangszóró természetesen. HD 7cd-játszó,alig használt. Ezt igen olcsón meg tudod venni, neki pl 4-ért van eladó.


Eladó használt és új állvány hirdetések Vas megye területéről. Celldömölk, Vas. Videoton Preludium Bhangfal pár eladó. Kondo ksl spc I. Minden rendben ment termék a leírás szerinti volt.


Heybrook hb1 eladó

Ajánlott eladó. Yondaime 四代目 értékelése ricsik. Vifa hangszórók 16cm eladók, új peremekkel, de újra kell. Eladó néhány nem high-en de jól használható hangdoboz: Orion HS1 ütött- kopott.


Pü-ben várom az. Szieszta kályha, babakocsi új eladó. Budapest közelében. Heybrook HB-hangsugárzópár igényesnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.