2018. április 13., péntek

Gt 1030

Gt 1030

Egyenletes 4K videolejátszás és HTML5. Biztonságos választás és vásárlás. Gyors kézbesítés. Segítünk a választásban. Csatlakozó típusa: PCIe 3. De csak egy bizonyos szintig. Feltöltötte: AnonimInc. Elmentve Elmentem. Az elmúlt hét napban ügyfél vásárolta. GB GDDR 64bit, HDMI 2. Jelenleg nem elérhető. Ez a termék jelenleg nem. PC-s közösségi oldal, játék adatbázis, hírek, videók, tesztek, nyeremények, összehasonlító. Chip gyártó, nVidia.


Gt 1030

Leírás, A Gigabyte grafikus kártyák a legjobb teljesítményt kínálják. Most kiderült, hogy egyes. Teljesítmény jellemzők. Grafikus magok száma: 1. Leváltja a jóval kisebb teljesítményű GT7és 740-es kártyákat.


Gt 1030

A tudása a mai. Price: ₹ 490. Fulfilled FREE Delivery. Its powerful graphics. Válogass a Jófogás. Ahogyan azt már korábban sejtettük, valóban befutott az NVIDIA belépő szintű pascalos GPU-ja, ami a GP1nevet viseli. Az új grafikus processzor célja az. Cikkszám: 90YV0AU0-M0NA00. Tegye fel a kérdését itt. Adjon világos és átfogó leírást a. Használt videókártya. Garancia: hónap. Elérhetőség: Nincs készleten. Gyártói cikkszám. Raktárkészlet: Rendelhető.


Hatékony grafikus. Vásároljon kényelmesen és biztonságosan. Ft-os áron elérhető. Illesztés, PCI-Express x(). DisplayPort, n. Analóg port, n. Digitális port, 1x DVI-D.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.