2018. április 13., péntek

Fejhallgató adapter

Apple Lightning to 3. Fedezd fel széles adapter 3. Rendelj online az eMAG. Fejhallgató csatlakoztatása számítógéphez. Sandberg Headset converter. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt.


Olcsó Delock 3. Gyártó: Delock Modell: 3. Bluetooth termék leírása. TRRS adapter, két csíptetős mikrofon és egy fejhallgató csatlakoztatását teszi lehetővé okoskészülékekhez.


Szállítási idő: 3-nap alatt szállítjuk. Ezzel az adapterrel csatlakoztathatod a fejhallgató -csatlakozós készülékeket a legtöbb Lightning csatlakozós tartozékhoz.


A mm-es fejhallgató -csatlakozós Lightning-adapteren keresztül a hagyományos audiocsatlakozós eszközöket Lightning csatlakozósokkal is használhatod. Ft-os áron elérhető.


Fejhallgató adapter

Ez a Delock adapter lehetővé teszi a kapcsolatot egy egyszerű, két mm-es, sztenderd tűs elrendezésű sztereo jack apa csatlakozóval rendelkező. Az adapter segítségével 3. PIN adapter fejhallgatóhoz. JAck PIN (dugó). Sisak oldalsó szerelékére rögzíthető adapter a Z- Tactical Comtac I. Márka: Ultimate Tactical.


Fejhallgató adapter

Működés: csatlakoztassa a fejhallgató dugaljt az adapterhez, így csak a fejhallgatón fogja hallani a hangokat, a detektor hangszórója kikapcsol. Megbízható forrásból ○ Hazai márkaszerviz garancia ○ Raktárról ○ Szoftverekkel ○ Akár órás szállítás ○ Speedlink fejhallgató jack HQ adapter. Rode SCkettős TRRS mikrofon és fejhallgató adapter (iOS és Android készülékhez).


Fejhallgató adapter

Vissza a audio kiegészítők kategóriába. LeírásOCC réz és ezüst hibrid szerkezetű vezetővel szerelt, mm-es Jack anya -» mm-es Jack apa. Ezután egy egyszerű megoldás. A bajor gyártó.


RØDE HJA-fejhallgató csatlakozó adapter csomag 3. TRS (kis jack) csatlakozójú fej és fülhallgatók RØDECaster Pro keverőhöz történő. Rode Riporteri szett, tartalma: SC6-L kettős mikrofon és fejhallgató adapter iOS. A cikkből megtudhatja, hogyan állíthatja be és használhatja az Xbox One sztereó headsetet és a hozzá tartozó adaptert, illetve hogyan háríthatja el az esetleges.


Az Xbox One Stereo Headset Adapter egy olyan speciális kiegészítő, aminek köszönhetően szinte bármilyen csúcskategóriás fejhallgatót könnyedén és. Termékkód: USO-820-SIRIUS.


Ultrasone Performance 820. Használhatóság. Jól használható, jó minőségben. Gyors reakcióidő az üzlet részéről.


Az iPad Pro és a Mac gépek USB-C kapujára csatlakoztatható analóg minijack átalakító klasszikus fül-. Elérhető Csak készleten.


Ezzel a csereadapterrel tudja csatlakoztatni QuietComfort fejhallgatóját a repülő egyes vagy dupla, mm-es kimeneti csatlakozóval ellátott. Nézd meg Lightning bluetooth-os adapter, 3. Házhozszállítás.


Megrendelését kedvezményes áron, vagy akár ingyenesen is házhoz szálíltjuk az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.