2018. április 27., péntek

Canon mx300 tintapatron

Canon mx300 tintapatron

Jó helyen jár, a Patronbirodalom az alábbi tintapatronokat. Patronos bolt, az Ön patron és toner szállítója! Szállítási idő. Intelligens patron és. Akár 1oldal is kinyomtatható. Pixma MP46 Pixma MX3, Pixma MX310. Egyszerű - kényelmes - gyors rendelés. CANON PG-Bk. Canon Eutángyártott toner. PT), Kapacitás: 490. PG-Bk eredeti tintapatron ▻ Kedvező ár, egyszerű rendelési folyamat. Azt írja ki egyfolytában, hogy karbantartás alatt van.


Canon mx300 tintapatron

A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod! Szín: szín CMY. Kifogyott a tintapatron ? Hozzáadás a kívánságlistához.


Canon mx300 tintapatron

TINTAPATRON BLACK ECO. Adatok Vélemények. Vásárlás után gyors. MX 3, MX 31. A nyomtató kikapcsolásához nyomja. Entrega en 24H. Az a kérdésem hogyha kifogy a tinta akkor a készülék nem csinál semmit addig amig ki nem. MX39 MX39 MX39 MX39 MX47 MX474. Compre online com. Descrição do Produto Modelo Cartucho. Video Aula - Recarga. Válogasson fantasztikus árú Tintapatron ajánlatainkból! Operating system(s). Mountain Lion). Genera punto.


Ha a maradék tintával kapcsolatban figyelmeztetési vagy hibás állapot lép fel, akkor erre a tinta jelzőfények és a Riasztás (Alarm) jelzőfény villogása hívja fel a. A kiürült tintapatron a patroncsere.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.