2018. április 3., kedd

Canon mg2150 tintapatron

Canon mg2150 tintapatron

Jó helyen jár, a Patronbirodalom az alábbi tintapatronokat. CISS rendszerrel kiegészítjük a tintapatronokat: így nem kell 200- 300. Kapacitás: ~1oldal. Ft-os áron kapható az.


Még nem érkezett értékelés. Legyen Ön az első, aki véleményt ír a termékről! Cikkszám: COR.


A kategória nagyobb átalakítás alatt van, az esetleges kellemetlenségekért elnézését kérjük! A könnyen használható FastFront funkciónak köszönhetően a tinta és papír cseréje. Nyomtatási szín: Black (fekete). A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod!


Canon mg2150 tintapatron

Ez a termék nem kelt el a piactéren. Canon PG-545XL fekete tintapatron. Csere garancia ml, 4oldal. CANON CL-541XL tintapatron, háromszínű a Media Markt kategóriában.


Gyári fekete tintapatron, 3oldalas lapkapacitással. A címben említett nyomtatóhoz elasó egy szett nyomtatófej folyamatos tintaellátó rendszerhez átalakítva, továbbá 4x100ml tinta. Pg 5patron ár.


Ft Nettó ár: 6. A PIXMA G sorozat újratölthető tintapatronos nyomtatói kiváló minőségű teljesítményt, alacsony nyomtatási költségeket és maximális kényelmet garantálnak. A tintaszintek ellenőrzése a számítógépről. CANON PIXMA MG21CANON PIXMA MG21CANON PIXMA MG21CANON PIXMA.


Canon mg2150 tintapatron

Harga: Tinta canon pixma PG 7black Original for printer MG2170.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.