2018. április 5., csütörtök

Autocad parancsok angol magyar

Készítette: Müller Attila. Parancs kiadás módjai: Billenty zetr l. RENDSZERKÖVETELMÉNYEK AZ AUTOCAD BITES. Command: Menüsorból egérrel. Ehhez azonban a parancs neve elé _. További információ ( angol ). A KONVERTDWG, EKÜLD és ARCHIVÁL parancsok esetén a ZIP opció.


Párhuzamosan viszi végig két nyelven a parancsok ismertetését, ezért szerintem. Szerintem ez nem magyarosítás kérdése, van a magyar, és az angol verzió. Bár létezik magyarítás, a térinformatikai szoftverek döntő többsége szintén angol.


Felhasználói felülete opcionálisan angol vagy magyar. D magyar nyelvű verziót használok, de szeretném az angol. LINE" kezdetű sorban angol nyelvű vonal parancsot használtunk ! Nyomtatási parancsok. Mechanicalt használok.


Egyébként a parancsok a magyar ACAD-nél is ugy tudom angolul. Kimenet: Tanúsítvány ( magyar, angol és német nyelven). AutoCad képzésünk az alapoktól. HIGHLIGHTNEW.


A DWG előzmények parancs elérhető a Nézet szalaglap Előzmények paneljén. A Rajz előzményei. Az angol és ma. CorelDRAW magyar változat - Alapvető rajzparancsok.


A parancsokból parancsfájlokat is összeállíthat. Pétery Kristóf. Telepítés után az. A szinteket le lehet. Ha nem CADvent ikonnal indítjuk a programot, angol nyelven jelenik meg a program. A programot az angol és a magyar nyelvű verzió alkalmazói. Excel kisokos magyar és angol verzióhoz, Krizsák László, ComputerBooks. ZWCAD-del és az AUTOCAD -del. Végül a program összes utasítását tartalmazó parancs összefoglalót és szakkifejezés tárat bocsátunk.


Magyarországi képviselet. Nekem úgy tűnik, hogy erre egy saját parancs létrehozása lenne a megoldás.


Javítottak a 3DKERINGÉS, ELTOL parancsok teljesítményén, illetve a. ONLINETERVMEGOSZTÁS parancs Beállítások opciójával parancsával. Mercator Stúdió.


Ami többszörösére gyorsítja a munkát, menükben, gombok közt bóklászás helyett, a legtöbbször ismételt parancsok rövidítéseivel. Ja igen én kizárólag az angol verziót próbáltam! A magyar rövidítéseket nem tudom, csak az angolt használom:D.


Már az angol változat megjelenésekor elérhető a magyar nyelvű súgó és.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.