2018. március 22., csütörtök

Mlt d116l utángyártott

Utángyártott fekete toner. Saját importból származó magas minőségű tonerkazetta. A gyártó és a termék ISO és EC minősítéssel rendelkezik. Samsung D1utángyártott toner kiváló minőség, alacsony ár a költséghatékony nyomtatásért.


Mlt d116l utángyártott

Szín A: fekete. Patronbolt webáruház eredeti, töltött és utángyártott patron, toner, festékszalag vásárláshoz - Canon, HP, Epson, Samsung. ISO szerint, 5%-os lefedettséggel).


Mlt d116l utángyártott

Kompatibilis készülékek: Samsung. CHIP a Samsung utángyártott toner kategóriában - most 6. Ft-os áron elérhető. Ez a D116L utángyártott toner mindig a legfrissebb chip-pel van ellátva, így gond nélkül használható. Nem rendelhető.


Mlt d116l utángyártott

MLT -D116LFUDI. Ezt a terméket már nem. A nyomtató eredeti gyári kellékanyagként ismeri fel, működése. Vásároljon kényelmesen és biztonságosan.


Számítástechnikai nagykereskedés Debrecenben, rack szekrény, tp-link termékek, hálózati eszközök, asus. Garancia: hónap. Adatlap nyomtatása.


Kontúros, éles nyomtatási kép és kiváló minőség jellemzi. Miért a mi Ügyes tonerünket vegye meg? A Samsung nyomtatókhoz megfelelő utángyártott festékkazetták összehasonlítva az eredeti festékkazettákkal. Biztonságos vásárlás.


Tekintsd meg a termék információit. Elérhetőség: Külső raktárban ( 3-munkanap). Szállítási díj: 9Ft. Kiemelt termék. Változatok megjelenítése. Gyártó: Starink. Tovább a részletekre. Készlet információ. A megjelenített árak nem tartalmazzák az ÁFA-t. Magánszemélyeket nem szolgálunk ki! Aktuális telephely: Szeged Choose establishment! Termék oldala. A termék pillanatnyilag nem elérhető! X kompatibilis: LaserJet Pro M20 M2nyomtatókhoz.


Free delivery with every order. Save more with Red Bus. Yiel Standard Yield.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.