2018. március 8., csütörtök

Festékpárna

Festékpárna

Csak adja meg, hogy milyen típusú bélyegzőháza van, és már küldjük is a festékpárnát. Tintapárna bélyegzőpárna festékpárna terméket találtam. De hogyan kerül a minta a papírra?


Milyen párna kell a bélyegzőbe? Nyomja picit össze a bélyegzőt, hogy a szöveglemez kiemelkedjen a párnából (ne érjen hozzá). Vegye ki a festékpárnát, és a. Festékpárna nyomdákhoz - többféle olcsón, 5Ft-ért a REGIO Játékboltban. Nincs játékok széles választékban.


Sárga, zöl narancssárga, piros, kék, lila színek vannak a festékpárnán. A legkülönbözőbb. BÉLYEGZŐ PÁRNÁK, FESTÉKEK: Cégünk a két legrégebbi és legpatinásabb bélyegző készítő cég termékeit forgalmazza.


Festékpárnák kategóriánkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb terméket. Vízbázisú, savmentes tintapárna arany színben, felhasználható decoupage vagy scrapbook technikánál is. Trodat bélyegző kiegészítők, festékpárnák.


Festékpárna

Minden bélyegző életében eljön a festékpárna cseréje. Kapcsolódó termékek. Bélyegzőház fekete. Termék jellemzők. Jellege, Asztali bélyegzőpárna. Ajánlott termékek. Párna mérete, 190x90mm. A festékpárnákat szilikonbélyegzőkhöz használjuk, nyomdázáshoz. Használatukhoz akril pecsételő tömb (akril blokk) és festékpárna szükséges. IDEAL vizesbázisú bélyegzõfesték ml. Stamp flash bélyegzõfesték ml. Díszíthető tárgyak, kreatív papírok.


A választott termék vásárlásával ponttal növeli pontszámát. Klub pontok beváltása: Pontérték: 288. Kizárólag óvodák részére. További információkért.


Az automata önfestékező bélyegzőkben sok használatot vagy bélyegzőgumi ( szöveglemez) cseréjét követően a festékpárna cseréje indokolt. Elérhetőség dátuma: ÁFA: 27%. Pigment festékpárna.


Ismerd meg a festékpárna angol jelentéseit. Brilliance Dew Drop festékpárna - Gyöngyház csokoládé BD7 Alkot-lak. COLORBOX TypeReiner Bautomata sorszámozó bélyegzőhöz való cserepárna.


Festékpárna

Nem utántölthető, a kiürült Colorboxot cserélje újra. Ft-tól, országos átvétellel! Cserepárna, festékpárna. Ez a termék van raktáron!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.