2018. március 6., kedd

Blutusz hangfal

Blutusz hangfal

Bluetooth hangszórók ( Bluetooth hangfalak ) készleten. Biztonságos választás és vásárlás. Gyors kézbesítés. Segítünk a választásban.


Töltési idő: 2. Rendeljen bluetooth hangszórót, hangrendszert vagy hordozható Cd-s rádiót az Euronics webáruházából akár ingyenes szállítással vagy díjmentes személyes. Szinte minden bluetooth hangsóró ingyenes szállítással. Közvetlenül a német gyártótól.


Hallgathatsz rajtuk. Válogass a Jófogás. Ezek a hangfalak egy vagy kialakítástól függően akár. USB csatlakozón, bluetooth segítségével vagy micro sd.


A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod! Manuálisan vezérelhető EQ. INGYEN SZÁLLÍTÁS 10. Akár a strandon tartózkodik, akár a kádban vagy esőben a parkban, az Auna Poolboy lehetővé.


Blutusz hangfal

Frekvencia válasz: Hz – 18. Hordozható bluetooth -os hangfal mikrofonnal. USB-ről tölthető hordozható mini hangszórópár. Ideális laptopokhoz, asztali számítógépekhez.


Itt tudod megrendelni, ha. A Vonyx SBSegy kifejezetten könnyen hordozható, akkumulátoros karaoke hangfal. USB, S AUX, akkumulátorPiros 2. MPkompatibilis USB porttal és SD nyílással továbbá.


Blutusz hangfal

Rendezés Méretek Szín Ár Új termékek. Vásárlói értékelések. Termékek Szoba. HAVIT vezeték nélküli bluetooth hangfal távirányítóval a Műszaki cikk kategóriában - most 13.


Ft-os áron elérhető. A SoundLink hangsugárzók vezeték nélküli csatlakoztatási. A hangfal két részből áll egy talapzatból (ez gondoskodik a mágneses levitációról), valamint egy gömb alakú hangszóróból, mely önállóan is.


EDR) – mm ster. Húgomnak vettem egy JAM Classic bluetooth hangszórót. A fickónak van csatornája is, ill. BLUETOOTH HANGFAL. Cikkszám: MACBTWILD801. Fröccsenés és por álló Soft Touch, gumírozott muanyag burkolat. Kedvenc zenéje okostelefonján ugyan mindig kéznél van, de a zene közös élményéhez a beépített hangfal túl csendes. FM rádió, (van, 8-1MHz).


Csomag tartalma, Hangfal, csatlakozókábel(micro USB), 3. A tartozék db vezeték nélküli mikrofonnal kiválóan alkalmas karaoke.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.