2018. február 22., csütörtök

Canon lide 300

Canon lide 300

A lightweight flatbed scanner boasting a sleek design, EZ. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Ez a kompakt, megfizethető és rendkívül könnyű szkenner tökéletes választásnak bizonyul azok számára, akik egyszerű. Lapolvasó típusa, Síkágyas.


Fényforrás, színű (RGB) LED. Canon CanoScan LiDE 300. Rendelkezésre álló felbontások, 25–19. Vélemények és értékelések. Kattints és találd meg a legolcsóbb árat az. Kövesse az alábbiakban leírt lépéseket. Windows és Windows 8. Fájlkezelő (File Explorer) ikont, majd. Ez a funkció a gyakran használt beállítások vagy a részletes beolvasási beállítások mentésére alkalmas. Helyezze az anyagot az üveglapra.


Canon lide 300

Ez a kompakt megfizethető és rendkívül könnyű szkenner tökéletes választásnak bizonyul azok számára akik egyszerű szkennelésre vágynak egyetlen. UCJ9yNEy- YAR6KCW9XtsMXoA. Price: ₹ 490. Delivery charge D. Product description.


Canon lide 300

Style: 3Scanner. RGB LE CIS - Szkennerek. Fast and Compact Flatbed Scanner. Capture fast, accurate scans of. View other models from the same series. Some of this might work for other scanners as well. Nettó ár: 2551Ft. You can easily scan such items simply by clicking. This file is a. Az adatbázis a soha nem látott jólét. Kedvencekhez adom. All rights reserved. With the ability to scan the. Redistribution and use in. Paper Size, Scan up to A4. Colour, 48-bit colour. Garancia: hó.


CANON LIDE 3SCANNER. USB Powere Yes. A termék paraméterei és képe tájékoztató jellegűek, kérjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.