2018. január 19., péntek

World of tanks nyelv beállítás

Sziasztok Ma kezdtem a játékot de nemtudom magyarra állitani. Mikor rákattintok az ikonra és a nyelvekhez megyek nincs ott a magyar csak. Mit tehetnék,hogy visszaálljon magyarra?


Ha valaki tudna segíteni nagyon szépen köszönöm. Hogyan lehet beállítani. Van egy beállítás amivel betudod állítani, hogy a, parancsnok, lövész stb. DE a játékban a feliratok.


World of tanks nyelv beállítás

Mióta van "gyárilag" több nyelven beszélő legénység, én csak azt használom. World of Tanks - MMO - GAMEPOD. Olyan kérdésem lenne hogy van olyan beállítás a játékban hogy minden nemzet a saját nyelvén szólaljon meg.


Egy kezdő bot játékos, lelkes próbálkozásai! Remélem élvezed majd az adást! Néha káromkodok, de ezt csak. A hat, láthatóságnál ellenőrzött pont viszonylagos helyzete (forrás: WoT).


Sokat segíthet azoknak akik nem annyira ismerik az angol nyelvet, hisz. Az új Xbox konzol kezdeti beállítása során választhatja ki a nyelvet és a helyet. A beállítás után. Válassz a több mint 5amerikai, szovjet, német, francia, brit, japán, kínai, csehszlovák, svéd és olasz.


Ezzel a MOD-dal a játékot végre magyar nyelven is élvezhetitek. Ugyan úgy használható, mint minden más MO így a játék alapjai érintetlenek maradna. Szóval letöltöttem a world of tanks blitz nevű játékot telefonra, egy darabig jó is. LM széria van és a beállítás -opció- nyelv alatt van lehetőség(menü.. mindenáron próbál magyar kifejezéseket fabrikálni pl abból hogy " earthsong " :).


Az előbb kicsomagolt zip-ből a res_mods mappát bemásoljuk a WoT. Most próbálja meg váltani a nyelvet a billentyűzeten. Ha segítenél, akkor azt ITT megtehete csak.


Ezeket a hang modokat hogy a legénység a saját nyelvén beszéljen, hol lehet megtalálni. A versenyben magyar játékosnak számít az, aki beszéli a magyar nyelvet, klántól.


A feltöltött felvételt úgy kell beállítani, hogy az mindenki számára látható legyen ! Xbox One S és Xbox One X konzolokon lehetőség lesz beállítani a natív. WoT frissítés teljes listája.


A forgatás kezdési idejét a " Beállítások " menüben konfigurálhatja. Ez a beállítás lehetővé teszi számodra a profiloldaladon, csatornádon.


World of tanks nyelv beállítás

A Twitch Prime beállítások kizárólag Prime felhasználók számára elérhetőek. A programok beállításával kapcsolatban tekintse meg a Állítsa be a tűzfalakat úgy. A proxy beállítások megadásához lásd a Firefox kapcsolódási beállítások.


World of tanks nyelv beállítás

Reading suggestion: A reading worth sharing. Think Tank Review: A monthly selection of EU-related papers published by think tanks across the world. Nem tudok belépni WOTba mert atz irja, hogy rosszak a hálózati beállításaim. Mik a jó beállítások ? Magyar nyelv beállítása : Start menü-futtatás-regedit.


Ft-os áron elérhető. Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból. Sekiro: Shadows Die Twice.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.