2018. január 24., szerda

Kormány pedál pc

Kormány pedál pc

Vezetékes kivitel. Válogass a Jófogás. A Tracer Sierra a technikailag legfejlettebb vezérlőkhöz tartozik. A rezgés visszacsatolási technológiája. Driving Force versenykormány. Bőrborítású kormánykerék Kézzel varrott. Jellemzők: - USB csatlakozás. PC (Gvagy G920). Nagyméretű pedál szett, pedállal - Fékpedál. Hozzáadás a kívánságlistához. A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az. A gáz és a fékpedál különálló modul.


Kormány pedál pc

Digitális pedálok - műveleti. Olcsó új eladó és használt Pc kormány váltóval kézifékkel. Force feedback, wheel és thrustmaster játékvezérlő kormány. Thrustmaster Kontroller olcsón!


Kormány és pedál termékek. Például a kormány működik, de a pedál nem. Pc -s kormány - pedál szett, kuplungal házilag? Ft-os áron elérhető. Garancia: hónap. Logitech G2 az „új” kormány - Profi szimulátorosok segítségével próbáltuk ki a közkedvelt Gutódját. Ezen a szinten már cserélhetőek a kormánykerekek, a pedálok pedig a load.


Kormány pedál pc

Az alapcsomag a kormányt, a pedálokat, a felhasználói útmutatót és a. A Gváltókarja tartós acél golyóscsapágyazású, a váltókarok és a pedálok pedig rozsdamentes acélból készülnek. A versenykormányt minőségi, kézzel varrt. A kormánykereket a D-pad és a konzol gombokkal kombinálják így a játékon.


T3PA pedálszett is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.