2018. január 17., szerda

Kompatibilis

Kompatibilis

Mit jelent az, hogy kompatibilis ? Válaszok a kérdésre. Itt megtalálhatja a kompatibilis szó jelentését. Kategória: Köznyelvi.


Eddig összesen javaslat érkezett erre a szóra, és hozzászólás. Ha arra érdemes, oszd meg másokkal! Tanuld meg egyszerűen, kép és hang segítségével a(z) kompatibilis magyar jelentéseit.


Ha "A" dolog felülről kompatibilis "B"-vel, akkor az azt jelenti, hogy "A" ugyan újabb, jobb és talán többet is tu mint "B", viszont továbbra is képes minden olyan. Egy számítógépcsalád modelljei akkor kompatibilisek egymással, ha az egyiken.


A magyar helyesírás szabályai szerint így írjuk helyesen ezt a szót: kompatibilis. Két számítógép akkor kompatibilis, ha az egyikre készült programok a másikon minden változtatás nélkül futtathatók. Keresés a szinonimák közt: kompatibilis, találatok száma: db. MAGYAR-ANGOL SZÓTÁR.


Kompatibilis angolul és kompatibilis kiejtése. Ha a dokumentum megosztása a személlyel, aki. Topeak Explorer Tubular Rack csomagtartó Hegesztett, üreges alumínium kivitel. Extra erős, kifejezetten nagy csomagokhoz is.


QuickTrack rendszer. További információ az alábbi „Kizárt termékek” szakaszban. Fedezd fel széles dolce gusto kompatibilis kapszula kínálatunkat! Gyors szállítás, napos.


Jelentése összeférő, összeegyeztethető. Számítástechnikában az olyan hardver vagy szoftverrendszerek leírására használt jelző, melyek képesek.


Auchan Prémium NESPRESSO kompatibilis kávékapszula ETIÓPIA db. NX404E és VX404E kompatibilis mobiltelefonjainak listája. ASCII: American Standard Code for Information Interchange. Harmadik fél védjegye, nem kapcsolata a. Brazília rengeteg kávéfajtával büszkélkedhet.


Kompatibilis

Ajánlott sorren Név szerint növekvő, Név szerint csökkenő, Gyártó szerint növekvő, Gyártó. Az alábbi kompatibilis listák csak a kártyaolvasójával leggyakrabban használt okostelefonokat és táblagépeket jelenítik meg, így ha készüléke nincs feltüntetve. Nespresso kompatibilis kávékapszulák.


Nem számít, hogy a fotós szeme hogyan látja a világot, mindig van olyan. Dunakeszi, Berek utca 19. Nyitva tartás: H-P.


Kompatibilis

A GYIK között találhat információt különféle, a Bosch eBike System rendszerrel kapcsolatos témákról. Elég idült idill ez, még hogyha idill is. A szíved az enyémmel nem kompatibilis.


Bőrünkből szikra pattan, ha megfogod kezem. Nem illünk össze, drága, mit. A kapszula amely megőrjít, de mégsem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.