2017. december 28., csütörtök

Ipari tápegység

Orvosi és ipari tápegységek a biztonságtechnika, az áramellátás, az automatizálás és a számítástechnika területére is. Szünetmentes tápegységeket is.


LED-tápegység, ipari tápegység, AC-DC és DC–DC konverter, DIN sínre pattintható kapcsolóüzemű tápegység, LED-világítótestek, valós szinuszhullám. A Delta Electronics CliQ DIN sinre szerelhető tápegységek képesek ellenállni a legrosszabb ipari ATEX környezetenek is. A masszíve műanyag vagy fém.


A perforált fém házának köszönhetően jól tud szellőzni. A csatlakozó bekötéseket. Gyártó, MEAN WELL. Teljesítmény, 240W. Kimeneti feszültség, 24V DC, 20. LED szalagok és fényszórók energia ellátása, beépített védettségek rövidzárlat ellen. Fedezze fel Ön is DIN sínre szerelhető, tokozatlan és programozható modelljeinket, melyek valamennyi. Stabilizált feszültséggel. W-tól 500W-ig kiválaszthatja az Önnek megfelelő tápegységet.


Túlterhelni nem szaba a maximális terhelhetőség 90%-ig érdemes terhelni őket. Fémház Bemeneti. Tápegység típusa, impulzusos. A tápegység típusa, modul. Tovább erre az oldalra. Kérjük, jelentkezzen be vagy kérjen közvetlen hozzáférést a dokumentum letöltéséhez. Rövidzár és túlfeszültség védett, nem. Feltöltötte: ANRO Épületdíszítés Kft. LED szalag működtetéséhez elengedhetetlen egy megbízható kapcsolóüzemű tápegység megléte.


Leggyakoribb a 12V-os ipari LED szalag táp, de egyes LED. Tekintse meg a termékek leírását weboldalunkon! Kapcsolóüzemű technológia, élettartam garancia. Az ipari tápegység kereskedelmünk legnépszerűbb terméke.


Intex és Bestway medence kellékek nagy választékban. Az ATYS-CO – a MEAN WELL tápegységek hivatalos hazai disztribútora – raktárkészletről több mint ezer termékkel tudja azonnal. Biztonsági ipari kamerák.


Ipari tápegység

Konnektorba dugható, kapcsolóüzemű tápegység. Ipari tápegységek. A tokozott ipari tápegység.


Esőálló, fém burkolatú IP45-ös védelemmel rendelkező 250W névleges teljesítményű kapcsolóüzemű 12V LED tápegység, ipari felhasználásra is alkalmas. W-os beltéri tápegység led fényforrásokhoz (15A). A 12V-os led világításokhoz, mint a led szalagok, tápegységre van szükség. A 12V ipari tápegység zárható fém dobozban, potméterrel állítható feszültségszint 11.


VDC a Tápellátás ethernet kábelen, Poe kategóriában. Mean Well AD-55A ~ IPARI TÁPEGYSÉG, 51. Védelmek: túlterhelés elleni. Görgetéssel nagyítható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.