2017. december 1., péntek

Forrasztópáka

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. LUX forrasztópáka készlet W. Rothenberger forrasztópáka 1W.


Egy megbízható és minőségi forrasztópáka elengedhetetlen eszköz, ha azt szeretnénk, hogy minőségi legyen az elvégzett munka. AA elemről vagy akkumulátorról használható hordozható forrasztópáka. JBC-DMSE-2A-A ki… (1). SP-RW900D állomá… (3).


PENSOL-SL10E-N á… (9). PT forrasztó… (1). TCP-S forras… (11). Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Gáz forrasztópáka Ónszippantók Páka hegy,fűtőbetét Panelfúró PROSKIT csipesz. W10 DSX 8 WXP 12 WXDP 12 WP 8 WSP 80. Forrasztó páka betét 500W.


Weller forrasztóállomások, forrasztópákák. Hozzáadás a kedvencekhez. Lidl forrasztópáka - Itt megtalálod a Lidl népszerű Parkside forrasztópáka kínálatát. A népszerű modell teljes leírással, képekkel.


Az elektromos forrasztópáka különböző elektronikai, elektrotechnikai forrasztásokhoz ajánlott. Rövid idő alatt felmelegszik (~perc), üzemi hőmérséklete: 540. A legkisebb szabályozható hőmérsékletű forrasztópáka amit eddig láttam, akárcsak egy golyóstoll. Találatok száma: 12.


Megjelenítve:1 2 54. Kérjük, adja meg a felhasználónevét és jelszavát! A felhasználónév túl rövid. A jelszó túl rövid. Válogass a Jófogás. Tápfeszültség: 2V. Szállítási díj min. A forrasztópáka nélkülözhetetlen eszköze a forrasztástechnikának. Manapság rengeteg kereskedésből be lehet szerezni, több márka is kínál különböző. Fontossági rangsorolás. Rendszer szerinti szűrés.


FORRASZTÓPÁKÁK, FORRASZTÁSTECHNIKA, AUTÓVILLAMOSSÁG, Tomnerszerszám - Szerszámwebáruház Kecskemét. Felépítésük szerint, vannak az egyenes és a kalapács alakú pákák. Ezeket lángban vagy faszénben hevítik. A lágyforrasztáshoz hőforrásként legtöbbször a forrasztópákát használják.


MAGYAR-ANGOL SZÓTÁR. W-os forrasztópáka hajlított vésőheggye,l 2V. Ez a jó teljesítményű forrasztópáka igen alkalmas mechanikai, bádogos- és vízvezeték szerelési.


Elektronikai áramkörök, bádog ereszcsatornák összeállításához is nélkülözhetetlen a forrasztópáka használata. Ezúttal a különböző méretű és teljesítményű.


Forrasztópáka

Az olyan alapvető eszközök, mint a forrasztóállomás és a forrasztópáka még önmagukban kevésnek bizonyulnak, szükség van melléjük egyéb kiegészítőkre. Mágneskapcsolóval vezérelhető hőfokú.


Hol a legolcsóbb?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.