2017. december 19., kedd

Epson d92 nyomtató

Epson d92 nyomtató

Elnézést, ez a termék már nem elérhető. Kérjük, olvassa el alábbiakat a. Nyomtatási felbontás, 5. Ne álljon meg az egyszerű tintapatronnál! Stylus D 9 StylusD92.


Válasszon és rendelje meg most! Model, STYLUS D PRINTER. Fájl mérete, 4KB. Number of pages, pages. Compact printer for great documents and photos. Sorry, this product is no longer available. Please see below for continued support. A nyomtató üzembe helyezése. Ne zárja el és ne fedje le a nyomtató nyílásait. Csak a nyomtatón feltüntetett paraméterekkel rendelkező hálózati. Eredeti nyomtató -kellékanyagok. Van egy stylus des nyomtatóm.


A történet kezdete hogy kiürült a magenta szín,majd a fekete is. Gondoltam veszek egy utángyárott. Ft-os áron elérhető. Szállítási díj: 1. Heti egy alkalommal. EPSON fekete, 9ml. Valószínű megtelt a hulladék tinta tartály gyűjtő és ilyenkor letilt a nyomtató. Az SSC Service. A kép illusztráció, a termék külalakja gyártónként változhat, ezért kérlek a leírás alapján válassz!


Epson d92 nyomtató

A felsorolt nyomtató típusokkal kompatibilis: (bármilyen felmerülő kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot). Kiválasztott nyomtató. Epson STYLUS Dnyomtató.


Frissülő akciók nyomtató webáruházunkban, akciós patronokkal. Bruttó ár: 6Ft. Tintasziget nyomtatási szakáruház. Kompatibilis nyomtatók. Tegye hozzá a kedvencekhez! Yellow (sárga) 4ml. Victoria tintasugaras nyomtató patronok HP nyomtatókhoz. Status Monitor segédprogramot.


Epson d92 nyomtató

Helyszíni javítást tintasugaras nyomtatók esetén nem tudunk vállalni! Rendeljen nyomtató tintapatront, fekte vagy színes nyomtató tintapatron garanciával az Euronics webáruházából.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.