2017. november 15., szerda

Micro hdmi

Ha kábel akkor Kábelvilág! Keresett szöveg: hdmi micro hdmi kábel (Termék)hdmi micro hdmi kábel (8). Kapcsolódó keresések: hdmi - micro hdmi kábel. Media Markt kategóriában.


Micro hdmi

Biztonságos választás és vásárlás. Gyors kézbesítés. Segítünk a választásban. Rendszeres kedvezmények. A csatlakozók prémium minőségű aranyozott. Periféria vásárlás, gyors házhozszállítással elérhető áron. It combines audio and video into one convenient cable. Gyártó, Goobay. Az átalakító árnyékolt. Válogass a Jófogás. Jellemzők és specifikációk. Raktárkészlet: VAN. HDMI dugó, HDMI micro dugó. Hosszúság: méter.


A spirálos kialakítás megelőzi a kábel gyors sérüléseit és keletkező kontakhibákat. További specifikáció. Jó minőségű, nagy felbontású kép és hang. Szállítás a következő nap!


Micro hdmi

A kompatibilis eszközök esetében. SRW-60G haszálatához Ronin-MX-re. This flexible Insignia. A kép csak illusztráció! Egy termék érhető el. A termék doboz nélkül, egy zacskóban kerül kiszállításra! Equip Kábel olcsón! TV-hez csatlakoztatásához. Hozzáadás a kedvencekhez. Házhozszállítás. City Market Dunakeszi. The Ethernet channel. Cikkszám: ATOMCAB015. Megvásárol Kosárba. Specifikációk. Részletes leírás. SZÁLLÍTÁSI MÓDOK. Személyes átvétel DÍJMENTES.


Micro hdmi

Oldalunk sütiket használ, amelyek elengedhetetlenek a webshop működéséhez. Olvassa el ÁSZF-ünket és Adatkezelési tájékoztatónkat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.