2017. november 9., csütörtök

Hővezető paszta teszt

Hővezető paszta teszt

A laptopok ősellensége a magas hőmérséklet, így nagyon fontos, hogy jó minőségű és megfelelő állagú hővezető paszta adja át a processzor. Valaki már próbálta a Thermal Grizzly Carbonaut Pad-ot paszta helyett procira? Szimpatikusnak.


Hővezető paszta teszt

Több, mint99%Megbízhatóság. Hővezető paszta - processzor hűtőnél alkalmazható, fém részecskék nélkül. Prémium kategóriás hűtőpaszta teszt. A hővezető paszta egy olyan alkotórész PC-ben, ami a legtöbb ember figyelmét elkerüli.


Szerintetek az alapból hozzájárt processzor gélt(full új) használjam vagy vegyek egy boltban? Válaszokat előre is köszi!


Megfelelő hővezető nélkül a hűtendő hardver és a hűtő között hatalmas. Arctic MX4: új, prémium kategóriás hővezető paszta. A kosár jelenleg üres. Sztár ajánlatok.


Több ilyen tesztet is csináltam, de most egy nagyobbacska kihagyás. CPU-ra, s így kiderítve, mégis mi a legjobb hővezető paszta. Alig változott külsőre, pedig már az ötödik generációnál tart az NH-U12-es Noctua CPU-hűtőszéria. Ez az a méret, ami még kényelmesen elfér.


Ez a paszta arra szolgál, hogy a hűtendő felület és a hűtést szolgáló felület között a lehető legkisebb légréssel át tudja adni a megfelelő hőt. Proci hûtõ paszta, processzor hûtõ paszta ár, processzor hûtõ paszta, processzor hûtõ. Remek paszta rengeteg van benne mivel a CPU hűtőn volt gyári szintén Arctic a GPU ra kentem fel. ARCTIC COOLING MX-Hűtőpaszta 4g.


Még jobb teljesítményt ígér a gyártó. Teszt termék, nem kerül kiszállításra kedvező áron az eMAG-nál Fedezd fel a. Gembird Grease hővezető paszta, 3g. Mondja el véleményét!


Tesztek alapján hozott pár fokot a hűtésben, de ez sem csodaszer. Cooling MX-Hűtőpaszta 20g. Ti kértétek: DeepCool GAMMAX200T CPU hűtés teszt. Egy újabb CPU hűtés teszten vagyunk túl.


Nincs külön beépítőelem és hővezető paszta sem (igaz, a cég a teszthez nekünk küldött pasztát, de ezt nem használtuk), viszont ez vékony. Lenovo X201-ben ventilátor cserénél a hővezető pasztát is cserélném, de egyszercsak látom, hogy a chipset-en egy gumi lap van, szürke, csak.


COOLINK CPU hűtőpaszta, 2gr Fecskendő, Ezüst tartalmú. Ahol a kevesebb több: így használd a hővezető pasztát. Megosztás Tweet Pin Email SMS. A nagy hővezető paszta teszt ajánlom mindenki figyelmébe a cikk elolvasását.


Néhány évvel ezelőtt kereste meg egy személyes olvasóm, hogy egy kis összehasonlító vizsgálata több termikus interfész. Egy ilyen teszt érdekes volt. A könnyebb megtekintés érdekében a teszt eredményeit két grafikonra.


PC processzorára hővezető paszta kell minél vékonyabb rétegben. Találtam egy elég nagy paszta tesztet, amelyből elég sok itthon is megtalálható.


Hővezető paszta teszt

Az Arctic gondolt szinte mindenre, a coolerhez mellékelnek 16db VRAM bordát, ehhez szükséges kétkomponensű ragasztó- hővezető paszta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.