2017. október 2., hétfő

Hdmi vga átalakító

Keresett szöveg: hdmi vga átalakító (1Termék) hdmi vga átalakító (170). Kapcsolódó keresések: vga hdmi átalakító. Biztonságos választás és vásárlás. Gyors kézbesítés.


Segítünk a választásban. Rendszeres kedvezmények és. Remek segítséged lehet, ha képeket vagy videókat szeretnél. Csak kösd össze.


Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Kábel hossz, 1mm. Bruttó tömeg, 0. Display Port VGA konverter Approx APPC15. Válogass a Jófogás.


Hdmi vga átalakító

Gyártói cikkszám, 12. Garancia: hónap. Raktáron Ez a termék raktáron van, azonnal átvehető Csengery u. Fórum, tech, közösség, cikk, blog.


A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod! PRC DVI-I ( Male) - D-Sub ( VGA ) (Female) átalakító. HDMI-A - VGA átalakító. Gembird A-DVID-VGAF- DVI-VGA átalakító.


Ft-ért a tiéd lehet. Nézd meg oldalunkon most. Mennyiség (db). A megjelenített ár az. Műszaki adatok. Adatlap nyomtatása. Egy sztereó jack csatlakozóval. A pspromat szeretném rácsatlakoztatni a Vga monitoromra. Vettem is hozzá egy Hdmi -ből Vga és Audioba (a doboza szerint aktív) átalakító. PC- laptopod jelét tudod egyszerűen átvinni. DVI-A 24pin male - VGA 15pin female adapter.


Hdmi vga átalakító

Mi nem csak egy webáruház vagyunk valós készletről vásárolhatsz, nem kell rendelned - azonnal viheted is haza a kiválasztottadat. Szállítás a következő nap!


Hdmi vga átalakító

Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az. CSATLAKOZÓ :VGA. Jellemzők: - Nincs külső tápegység,plug and play, analóg-digitális átalakítás. Támogatja a HDCP 1. De ugye csak Dsub bemenete van a monitoromnak.


Tudom lehet átalakítót. USB, USB Type-C, OTG, USB 3. Meter CB-HTDH15-BK HD202. Vagyis elavult formátumban fogad vizuális és audio jeleket, feldolgozza azokat és továbbítja.


Az ET11(x) konverterek legújabb sorozata pontosan ezt teszi: VGA. Régi csak VGA bemenetes monitort, projektort gond nélkül össze tud kötni laptopjával, vagy új.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.