2017. október 23., hétfő

Genius eger

Genius eger

TERMÉKKATEGÓRIÁK. Genius DX-1Optikai egér. Vezeték nélküli szettek. Fan Hardver Kft. Logitech G9Lightspeed vezeték nélküli fekete gamer egér. Válogass a Jófogás. Méretéből adódóan kiváló megoldás. Hasonlítsa össze az árakat! Szállítási idő: Raktárról. Megbízhatóság: 100%. Garancia: hónap. Ez a termék sajnos már ELFOGYOTT! Kattints ide, és nézd meg, hogy milyen hasonló terméket ajánlunk helyette!


Genius eger

Fizetendő ár: 5. Kedvezmény: Áfa tartalom: 1. A Cam Mouse egy olyan speciális egér, amelynek aljába egy kisméretű, megapixeles kamera van beépítve. Egérként tudja.


Gyártói cikkszám: DX-110-BLK. Mennyiség: Kosárba. Exkluzív megjelenés, színes aranymetál borítás. BlueEye érzékelővel.


A kép illusztráció, a valóságban a. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! További tartalom betöltése. Még nem érkezett vélemény a termékről!


Genius eger

Véleményt írok a. Billentyűzet csatlakoztatása, USB. Multimedia billentyűzet, Igen. Háttérvilágítás, Nincs. Mechanikus, Nem. Download the Android app to read lyrics offline. Featured annotation. Ask us a question about this. Cikkszám: GEEDX120W. Csomagolási egység: db. Az egér az ugyanúgy villog mint eddig, vagy ha kell standby-ba áll. Webáruház raktár: 46. Rufusz Computer webáruházában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.