2017. szeptember 29., péntek

Rca koax

Rca koax

Jótállás: nincs. Szállítási idő: AZONNAL RAKTÁRRÓL. AudioQuest Diamond digitális koax kábel - 1m. Minek ilyen a tunerhez? Ezt pont a tunerkártyának kéne. Látni és hallani a különbséget. A Performance szériás kábelek fejlett mérnöki megoldások. Több fajta minőségben és hosszúságban. Különböző formában elérhető. Garancia: hónap. Gyártó: Profigold.


Audioquest Carbon coax digital kábel, 0. Kábel lehetővé teszi a digitális jelek hibamentes továbbítását. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az. Ez az átalakító akkor szükséges, ha a digitális audio csatlakozók nem illenek egymáshoz. Koax Audio Adapter.


Hozzáadás a kedvencekhez. Megtekintve: 221. Kellemes ünnepeket. Válogass a Jófogás. Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból. Kiemelt Ajánlat. K aranyozott érintkezők, Nagy tisztaságú OFC rézből készült vezeték, Ohm. Esetleg milyen átalakítót ajánlotok, hogy rá tudjak kötni bármilyen jack dugót? RCA - F koax csatlakozó. Neotech digit koax pár, kék színű, m-es mindkettő, irányítitt kábelek, fém.


Rca koax

Villamossági, elektronikai, híradástechnikai és barkács szerszámok, alkatrészek, lámpatestek és. TV tunerhez kéne. Neten rákeresve nem találtam.


Rca koax

Az Excellence mélysugárzó kábelben két külön árnyékolás van. Ez azt jelenti, hogy az érzékeny hangadatok optimális védelmet élveznek a külső. Ft-os áron elérhető. A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod!


Csatlakozó típusa, RCA. Elektromos szerelés, kompressziós. Ajánlott szerszámok, CT2-AS-EX, PCT-AIO-CT. Viablue NF-silver koax kábel.


Kényelmes és biztonságos online vásárlás a. Ide kell beírni a keresett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.