2017. szeptember 25., hétfő

Epson s20 tintapatron

Miért válassza a ezeket a tintapatronokat ? Miért éppen ezeket az utángyártott tintapatronokat érdemes használni? Egyszerű - kényelmes - gyors rendelés.


Ne álljon meg az egyszerű tintapatronnál! Epson Stylus Stintapatront keres? Jó ajánlatok ügyes döntésekhez Gyártó: EPSON Kategória: tintasugaras.


Ft ért rengeteg helyen található hozzá utángyártott chip-es tintapatron. Ugrás a(z) Tinta és kellékanyagok részhez — Tintapatronok. Oldalkapacitás megtekintése itt. Nyomtató-kellékanyagok.


Megbízható minőségű utángyártott tintapatron. Garancia: év. Kapacitás: 6oldal. Office BX300F. Intelligens patron és toner keresővel, hogy biztos. EPSON Status Monitor (csak Windows részére). Helyezze be újra a tintapatront, úgy hogy a helyére kattanjon. Lásd: Kiürült tintapatron. Raktárkészletet nem tüntetünk fel. Efelől kérjük, érdeklődjön telefonon! Postázási súly: 1g. Számítástechnikai nagykereskedés Debrecenben, rack szekrény, tp-link.


Kompatibilis tintapatron a következő nyomtatókhoz. Zafir Premium Tintapatron (61) Sárga. Szállítási és készlet információk. Reset protection counter: nullázza a hulladéktinta gyűjtő számlálóját.


Ha ezt rudom anno, nem veszem meg az S-ast. Bár ez 25%-kal kisebb térfogat, mint a Stylus S-é, mégis érezhetően. Az első lakossági nyomtatókellék webáruház. Canon GI-4Magenta tintapatron.


UTÁNGYÁRTOTT TINTAPATRON EPSON.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.