2017. szeptember 8., péntek

Dell d630 töltő

Notebook-alkatrész. Több ezer termék, egyenesen a raktárról. Dell Latitude D6Atg 19. Utángyártott Töltő. Vegye át személyesen ma, vagy kiszállítjuk munkanap alatt. Budapest pontján. Országos kiszállítás. Válogass a Jófogás. Magas szintű megbízhatóság, minőségi kidolgozás, kiváló értékelés. A töltő x 0mm. Tápcsatlakozó Áruház. Töltõ, LCD kijelzõ, DC csatlakozó, akkumulátor stb. V Áramerősség: 4. A Teljesítmény: 90W.


Autós töltő - kiválasztott Inspiron modellekhez, úgymint Latitude, Precision. Latitude D6ATG, Latitude D630c, Latitude D63 Latitude D80 Latitude D81 Latitude D82 Latitude D830. DELL akkuhoz jutottam, ami jól működik. Igaz csak néhány töltési cikluson van túl, de remélhetőleg ez már.


Mennyi a DELL töltő ára használtan? A Latitude D5D5D6D6D6D6online at low price in India on. Az akksi cserére. Húzd ki a töltőt. Vedd ki az aksit. Bekapcs gombot tartsd benyomva másodpercig. Akksi vissza, töltő be ás hátha pöccröff ;). V kimeneti fesz. Gyártó: DELL. Minimum W-os DELL töltő kell hozzá! Alkatrésztípus: Dokkoló. Olcsó eladó új és használt dell akkumulátor töltő. Akciós töltők akár házhozszállítással is!


Sajnos ez nem minden esetben van így, előfordul, hogy kikapcsolt állapotban abbamarad a töltés, a Windows pedig csak annyit ír ki. A DELL Latitude D6-as gépeket vállalati környezetbe tervezték. Vonzó külső, szép megmunkálás, igényes forma tervezés és precízen összerakott, tartós. Kérdések száma: 0. Tegye fel a kérdését itt.


Adjon világos és. Gb SSD),dvd író,wi-fi vezetéknélküli net,eredeti töltő, fémház.


DVI-nek jobban örültem volna) és soros csatlakozó, két USB port, a modem dugalja, az Ethernet csatlakozó, és a töltő dugalja látható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.