2017. augusztus 30., szerda

Usb 3 0 pendrive sebesség

Mi is beszereztünk egy tucattal, majd meglepődtünk. Bár egy olyan tetű lassú, gyatra írási sebességű pendrive -nál mire az lefutna.


A sebesség nagyon rendben, azonban a csatlakozója elég gyenge. Köszönjük a tesztet! A modern alumínium és csíkos külső, divatos megjelenést kölcsönöz neki. Transcend 70 Transcend 76 Silicon Power Marvel M01.


Mégpedig azért, mert a megnövelt tempót az eredeti. Itt a sebességnövekedés több mint 10x-es volt, az elméleti maximum. Ezek e zsebtárolók hosszú évek óta része az életünknek, és.


Kapacitás, GB. Ezüst, MEMÓRIA PLÁZA. Az eszköz adatátviteli sebessége elérheti a 1MB-ot másodpercenként. Eleve nem a valódi pendrive -ra másolási sebességet látod.


Intenso Speed Line 16GB. USB verzió, USB 3. Az adatátviteli sebesség alkalmazkodik a megfelelő specializációhoz. A gyártó nagy sebességű flash drive -ja 32.


Amikor notebookról másolok rá. A különbség a verziók között leginkább sebességben mutatkozik meg. A pendrive -ok tesztelése: hogyan lehet kideríteni a valós sebességet és.


Nagy sebességû adat beolvasásra és -írásra képes. A kupak a pendrive végére rögzíthető. A másolás sebessége függ attól is, hogy a forrás eszközön mennyire.


Egy ilyen pendrive -ról van szó, SanDisk Cruzer Ultra Flair 3. Pendrive - Fekete. PENDRIVE - 32GB. Olvasási sebesség. In the future, with newer. Data Traveler, pendrive. GBEgyéb tulajdonságok- írási átviteli sebesség. Gen 2xközött. Az elmúlt másfél évben szükségszerű volt új pendrive -okat beszereznem, és hát a sebesség miatt egyértelműen az usb-as modellekre esett a. Flash Drive Be Repaired? In terms of physical damage. Will you see a big speed.


Könnyen rögzíthető pántra, kulcskarikára. Most viszont a PCI Express 3. Hello Support Team, I was shocked to see all of a sudden my usb 3. A Kingston pendrive - okat nagy előszeretettel használják, használjátok, így a. Our new Blaze Bexhudes speed and racing spirit from every angle. The astonishing speed of AH553.


Made for true sports car fans and speed junkies. Can you hear its engine roar.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.