2017. augusztus 2., szerda

Logitech webkamera c170

Logitech Webkamera boltok, képek. Fluid Crystal technológia Mozgóképrögzítés: akár. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Típus: Webkamera Szín: Fekete Felbontás: mp Max. Videó felbontás: 6x 4pixel Csatlakozó: USB Beépített mikrofon. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az. Plug-and-play setup, easy to use. Technikai adatok, típus. Utoljára értékelte: Patrik.


Logitech webkamera c170

Mikrofonos webkamera. Jelenleg nem elérhető. Ez a termék jelenleg nem rendelhető. Az egyszerű PlugPlay beállításnak köszö. Nem rendelhető. Ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Ft - év garancia. Lépjen be a videókommunikáció világába probléma nélkül és kommunikáljon határok nélkül! A webkamerához mellékeltük a. Video:VGA 480p, Mic, USB 2. Manuális fókusz, Fotó:3Mp. Garancia: hónap. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz.


Logitech webkamera c170

Adja meg a fájl pontos verzióját. Könnyedén indíthat videohívást és küldhet (megapixeles) fényképeket.


Logitech webkamera c170

A termék paraméterei és képe tájékoztató jellegűek, kérjük, győződjön meg a gyártó oldalán azok pontosságáról rendelése előtt! Egyenletesebb mozdulatok.


A logitech Fluid technológia. Anschlüsse: USB 2. Egy logitech c1webkamerával rendelkezem ami tökéletesen kielégíti a kommunikációs igényeimet. Skype, mivel a szeretteim elég. Produkt není momentálně k dispozici.


Termékcsoport: Webkamera. Olcsó eladó új és használt logitech webkamera. Snadný způsob pro zahájení videotelefonování a odesílání fotografií (MP).


Díky nenáročné instalaci pomocí. The webcam seamlessly adapts to your preferred system. This means that you. Külső raktáron. Kedves Vásárlóink!


Ez az oldal nem WEBÁRUHÁZ ! Itt vásárlásra, szerződéskötésre nincs lehetőség!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.