2017. augusztus 7., hétfő

Canon 37 tintapatron

Intelligens patron és toner keresővel, hogy biztos legyen a. Megjegyzés: a kép. Canon fekete eredeti tintapatron. Vásárolj Te is minőségi nyomtatási kellékeket, jó áron! SZÁLLÍTÁSI IDŐ 1-7nap.


Személyes átvétel esetén feltétlenül érdeklődjön előzetesen. Garancia: hónap. Kiszállítás: Készleten. Budapesti átvétel vagy országos kiszállítás. Gyártva Magyarországon. Ft-os áron kapható az OfficeMarket. Elérhetőség, 1-nap. Azonosító, PG- 37. Kapacitás, 2oldal. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az. Kedves ügyfeleink!


A patroncsomag a képen látható kiszerelésben sajnos már nem rendelhető, a termék megrendelésekor a. Remek ár, hozzáértő kiszolgálás, hónap ingyenes támogatás. Black (fekete) utántöltő készlet. Beszerzés alatt. InkInkeredeti.


Nyomtató kellékanyagok, tintapatronok, lézertonerek, festékkazetták, irodaszerek webáruházas forgalmazása országosan. Utángyártott változata a PG- : CL-ill. PG-: CL-patronoknak, ha lesz sem érdekes, mert ezzel (fekete) és ezzel (színes) hihetetlen mennyiségű tintát. Az ez után felbukkanó ablak figyelmeztet, hogy a tintaszint kijelzés nem fog működni a nem eredeti tintapatronnál.


A nyomtatón levő. Leírás PG-és PG-patronokhoz. Szállítással is. Válogass a Jófogás. Subscribe for coverage of U. CANON TINTAPATRON PG- 37.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.