2017. augusztus 24., csütörtök

Axiális ventilátor

A fali axiál ventilátorok az egyik legnépszerűbb ipari szellőztető ventilátor család. Kínálatunkban megtalálhatóak a falra szerelhető és a csőperemes ipari axiális. Az ilyen ventilátorokat igen sok. Az ipari axiál ventilátor nagy teljesítménnyel bír, és hosszú élettartammal rendelkezik.


Axiális ventilátor

A legtöbb típus védőráccsal van ellátva a motor védelméért. VG-2ventilátor. Axiál fali ventilátor. Elsősrban falon keresztül, vagy rövi kis ellenállású csőszakaszon való használathoz.


Kis energiaigény mellett képesek akár egészen nagy. Az idegen szaknyelv sokszor különbséget tesz félaxiális és „félradiális” ( diagonális) ventilátor között. A lényege az, hogy ezek az axiális és radiális ventilátor. Aktuális oldal:1.


Oldalak: Vents OV 2E 2Falba. Akciós Szellőztető ventilátor ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső. Az axiál ventilátorok igen sok területen felhasználhatók.


Hatásfokuk pedig ehhez igazodva, nagymértékben különbözhet. Akár raktárak, edzőtermek, műhelyek. Fedezd fel széles szívó axiális ventilátor kínálatunkat! A háromlapátos axiális ventilátor áramlásszimulációja.


Rendelj online az eMAG. Gyűrűs axiális ventilátor. Légszállítás 5– 150. Vents háztartási ventilátor és ipari ventilátor a Bogyisz Kft. Paraméterek elrejtése. VENTS 1LD TL Fali axiális elszívó ventilátor időzítővel Golyóscsapággyal. PAPST ventilátor, EBM-PAPST ipari axiális ventilátorok, PAPST axiális DC ventilátor széles választéka az MRX-Magév-Rainbow Bt-nél.


Mindenféle ventilátor : axiális, radiális, érzékelős, páraelszívós, ablakventilátor, ipari és háztartási, csövekkel, idomokkal. Az axiális ventilátorok, a helyiségekben a pára és szag elvezetésére lehetnek alkalmasak.


Webáruházunkban több elhelyezésű 100-as axiális ventilátor. Négyszögletes rozsdamentes acéllemez keret, acél védőháló. Alacsony zajszint, alacsony energiafogyasztás.


Fali axiál ventilátorok, Félipari ventilátorok, Vent-Axia Szellőzéstechnika. DC, 1x 1x 38mm, 227. Vásároljon online az RS-nél. Magas szintű műszaki támogatást nyújtunk.


Radiális ventilátor. Keresztáramú ventilátor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.