2017. július 12., szerda

Hőkötés

A kiadvány lapjait egy dosszié szerű borítóba helyezik, amelynek a gerincén ragasztóréteg van. A hőkötőgép a ragasztót megolvasztja, így a. Alaphelyzetben a hőkötés elkészítését azonnali kezdéssel vállaljuk, figyelembe véve a nagyobb. Améretig, rövid vagy hosszú oldalon, 6Ft. Kisebb és nagyobb oldalszámú anyagok, dokumentációk, kivonatok hőkötése.


Itt mindent megtalál, akár otthon, akár irodában van szükség irodaszer termékekre. Améretű víztiszta előlappal, és fényes fehér hátlappal rendelkező Thermolux hőkötő borító.


A legnépszerűbb, és a legtöbb cég által. Településüzemeltető rendszermérnök (Mesterképzés), Prezentációs. Az OfficeMarket. Colop, Trodat, Traxx bélyegzők.


Repromax - Több mint gyorsnyomda. Vállaljuk iratok, fénymáslatok, jegyzetek hőkötését automata. Fekete fénymásolás, színes fénymásolás, spirálozás, hőkötés a budapesti bevásárlóközpontokban, rövi megvárható határidővel.


Hőkötés

Cikkszám növekvő. A Powis Parker díjnyertes formája valamint a hozzá tartozó egyszerű kezelés feleslegessé teszi a szakembert, és lehetővé teszi, hogy bárki, bármikor profi. A Fellowes prémium hőkötő borítóival Ön tökéletes könyvszerű kötést kölcsönözhet dokumentumainak, akár 6oldalig. RÉSZLETES KERESÉS.


Hőkötés

Nyitvatartás: H-P: 8. Grafikai Stúdió. Népszerűség szerint. Kosárfunkció bejelentkezés után érhető el. Köthető lapok száma: 1-lap. Gerincvastagság:mm. Hőkötőgép, 6lap, FELLOWES. Víztiszta előlap. A VERBATIM SmartDisk HDD egy kiváló ár-érték aránnyal bíró megoldás mindennapi használatra, akár iro. HDD (merevlemez), 1TB, USB 3. Megnevezés: HŐKÖTŐ BORITÓ 15MM FÉM. Nettó ár: 2Ft. Bruttó ár: 2Ft. Szállítási idő: 2-munkanap, ellenkező.


Hőkötés

Spirálozás 8mm - 28mm-ig és 32mm - 51mm-ig biztonsági kapcsos kivitelben. A spirálozást A- Améretben vállaljuk és 21. Unibind hőkötőgéppel rendelkezik.


Aformátumú hőkötőgép, amely hangjelzéssel és LED kijelzéss. Néhány kattintás a DIÓS Irodaszer webáruházunkban és már várhatod is a futárt, vagy vedd át. Nemzetközi irodaszer forgalmazó.


Utángyártott kellékanyag, mely kompatibilis az alábbi nyomtatókkal: RICOH SP311dn RICOH SP311dnw RIC. Lézertoner SP1nyomtatóhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.