2017. július 3., hétfő

Ata sata átalakító laptop

SATA meghajtó meg már volt. Aranyozott vég: Nem. Szállítási idő. Olcsó eladó új és használt ata sata átalakító laptop. Fedezd fel széles usb ide sata átalakító kínálatunkat! Laptop specialista a szomszédban! AKASA PWM FAN Splitter - Elosztó. Gembird Converter - USB 2. Válogass a Jófogás. Olcsó új eladó és használt Ide sata átalakító házilag. SATAátalakító S ATA adat Kábel átalakító dataswitch HARDVER Zóna.


Ata sata átalakító laptop

Hdd adapter átalakító Asus Medion laptop winchesterekhez. Mindenkinél gyakrabban oldják meg ezeket a gubancokat a segítség átalakító adapterek. IDE csatlakozó a 2. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia.


Ata sata átalakító laptop

Fedezze fel a inspiráló, megfizethető. Optibay beépítő keret 2. HDD DVD "- 5" 40Pin. USB-re, A 5-es és 5-es HDD-k vagy SSD-k összekapcsolására alkalmas, alumínium házzal, valamint.


Ata sata átalakító laptop

Leggyakrabban ezekkel a gubancokkal oldják meg őket átalakító adapterek. Használt adapter. Hívjon bizalommal. Legjobb tárolási megoldás. Compliant with serial ATA specification. Bármilyen PC vagy laptop hdd-jét csatlakoztathatja USB porton keresztül. Futár: munkanap PickPack Bp: munkanap PickPack Vidék: munkanap. Megfelel a Serial ATA 1. A legtöbb esetben a csere díjmentes és megvárható. Kiszállítás. Figyelt kérdés. Felvetődött bennem a kérdés. Valami Serial ATA.


Támogatja a többfunkciós használatot USB A. Kompatibilis az USB. A Serial ATA 1. Mivel a régi laptopoknál. Személyesen átvehető Dunakeszin.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.