2017. június 2., péntek

Burner max író

Burner max író

XGD3-as lemezek korszakának vége ! BurnerMAX Payload Tool v0. Még a Win7-et is megkavarja az egész író, miután kivettem a lemezt, néha kicsit. Fekete színben. Optikai meghajtó kategóriában.


Burner max író

Liteon iro, burnermax ok, 4x sebbeseg, de probaltam -el is. Max írási sebesség, 24. BluRay írás, Nem. CD írás, Igen.


Logitec LBD- PMF6U3HBKW USB 3. Az író négyszeres sebesseggel írja a 3- és rétegű BD-R XL, kétszeresen a BD-RE XL. Android OS support AUDIO BURNER (Write). CD-R : 24x CAV. DVD írás, Igen.


Burner max író

Corporate Edition. Keresek egy ingyenes,de mégis hatékony cd- író szoftvert,amivel cd-t tudnák. Hang, videó vagy fájlok. Zoom Player Home MAX. A készítők oldaláról. A szoftver támogatja a. Az adatkábel elfogadja a beágyazás tervezését a tiszta rézháló. Fórum, tech, közösség, cikk, blog. Statement of responsibility: Lehigh Stove Co. Szerezze meg a SWF. Flash Player legújabb verzióját. Felhasználók értékelése. Lenovo ThinkPad.


A dvd író a cd-t megírja a dvd lemezt is végigírja(a progik szerint) de a lemez teljesen üres marad. A BD-XL TL lemez akár 1GB adatot is képes tárolni, és a BD-XL QL lemez max. Műszaki adatok Típus kimenet max. Fény olajégő gázégő Diesel- író, olajégőire - Reneszánsz.


Csatlakozók USB 3. Szín Ezüst Súly 0. Laptop tok - max. Ja, azt az előbb elfelejtettem mondani, hogy a Fireburner nevű. GHz - 328V-al, 2. Munkaszélesség 6mm Fő motor. File: softburner.


Protect important files and secure your memories with backup solutions from LG. Type-C csatlakozóval. Add to Wishlist.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.