2017. június 21., szerda

Alaplap hűtő

Vásárlás: Számítógép hűtő AKCIÓ, PC hűtő árak összehasonlítása, árkereső. Olcsó Számítógép hűtő boltok. A legjobb PC hűtő boltok egy helyen az árukereső. Univerzális processzor hűtők akciós áron.


Forgalmazza eMAG. Rendszeres kedvezmények és akciók CPU hűtés. Szabad szemmel bármennyire is simának tűnik a hűtő talpa és a processzor. Jogos a felvetés, hogy vajon ez a nagy tömeg nem tesz kárt az alaplapon ? Név szerint növekvő, Név szerint csökkenő.


Processzor hűtő. Pénztárcabarát árak gyors házhozszállítással. A HardverApró adatbázisában friss hardver, mobil, házimozi, hifi, szoftver, játék, konzol, digicam és egyéb apróhirdetéseket, árakat, felhasználói véleményeket. Laptop processzor hűtő kategória.


Igazán kényelmes processzorhűtőt választani: kivesszük a CPU dobozából a mellécsomagolt, gyári hűtőt, felpattintjuk a klipszekkel és már. FSP Windale (AC401) CPU hűtő univerzális. Gyártói cikkszám: DI5-9HDSL-0L-GP. Cooler Master Intel LGA7hűtő.


Alaplap hűtő

Milyen hangos a gyári Intel processzor hűtő ? Hány Db átlagosan? ASUS chipset hűtő ventilátor Intel AMD profi OC alaplap chipsethűtő PIN csatlakozó hűtőventilátor - Egyéb hűtők, ventilátorok - Új és használt termékek széles. Minden sorozat. Ingyenes szállítás.


Segítség a vásárláshoz. Egyedi hosszu hardveres, szoftveres kerdesed lenne? Tedd fel a Communitynek ITT:RP Community. Hol a legolcsóbb? Jonsbo HP-4processzor hűtő - 90mm, kék(HP-400). A GAMMAXX 300R turbina alakú ventilátorral van felszerelve, és egy további ventilátor is. Az új alaplapomon a processzur hűtő négy kivezetéses. Ezt PWM-módban meg tudja hajtani az alaplap.


Alaplap hűtő

A Noctua mindig is híres volt a rendkívül megbízható és halkan működő hűtés megoldásairól, de a szép küll. Tovább olvasom. A hűtő talpára ragadó AMD processzorokra kínál megoldást az új.


Léghűtéses: A processzorra egy hűtőbordát szerelnek, ami elvonja a hőt, erre pedig egy hűtő -ventilátort, ami hűti a hűtőbordát. Ezt nevezik aktív hűtésnek. Az alaplap, amivel akkor szemeztem, pokoli drága volt, és a hozzá kinézett Intel CPU-val az össz.


Alaplap hűtő

AMD gyári hűtő, a sátán hűtése. Miért is fontos a jó alaplap ?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.