2017. május 8., hétfő

Tápegység 24 pin

Rendelj online az eMAG. Széles választék. Legnépszerűbb márkák. Gyors házhozszállítás. Szívesen segítünk a. Minőségi műanyag csatalkozó- Egyszerű üzembe helyezés. Funkció: Táp elosztó. ATX tápátalakító készlet. Csatlakozók Periféria: x Molex. Ft-ért a tiéd lehet. HDD:2GB SATA. Garancia: hónap. Használata gyors és egyszerű, csak csatlakoztatnod kell a tesztert a tápegységhez. Zöld LED jelzi a normál. Hozzáadás a kedvencekhez. Tápegység : Darkcomp.


A tápegység (angolul Power Supply Unit, vagy röviden PSU) a számítástechnikában, (a "PC-ben") az az alkatrész, amely a számítógép működéséhez. Számítógéped károsodásának megelőzésére kiváló. Ennek kiosztása: 8. Alaplapi tűs csatlakozó. CPU 12V csatlakozó.


Tápegység 24 pin

W Codegen 300XX tápegység. Nincs raktáron. A későbbi kérdésedben szereplő alaplap és tápegység összepasszol. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési.


Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból. Címkék: számítógép hálózati kábel, számítógép hálózati kábel, Hálózati.


Tápegység 24 pin

A pin -es csatin keress zöld kábelt és kösd össze akármelyik. Gyártói cikkszám: BN227. Out of stock Elérhető mennyiség: 0. Megosztás Megosztás Tweet.


M-TECH 450W tápegység SATA 24pin () Teljesítmény: 4Watt Táp ventilátor mérete: 12cm. A csatlakozások( táp ) csak ehhez az alaplaphoz van kitalálva. Ez egy sima irodai gép.


Kérdem én, lesz e valami baja a gépnek, hogy a PINes foglalatba a. Válogass a Jófogás. Nyitott házas tápegységek (676). Minden mostanság kapható tápegységnek van valamilyen tűs alaplapi tápcsatlakozója, de a 2×tűs kiegészítő tápcsatlakozó gyakran még.


Sony pin -es ADP-240AR 100V - 240V hálózati tápegység Playstation konzolhoz. Ha nem kapcsol be a konzol, akkor cseréld ki a tápegységedet és a hiba.


Tápegység 24 pin

Though the motherboard appears to accept all pins using this type of adapter, it still, of course, means that the additional four pins go unused. D- Mean Well AD-55B Két kimenetes, kapcsolóüzemű tápegység és akkumulátortöltő, -VDC, 1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.