2017. május 2., kedd

Canon tinta utántöltő

Canon tinta utántöltő

Színe, C, Cián. Nyomtatóm gyártója: Univerzális. Cikkszám: 100mlcun. Meg ha ureset jelez utántöltes után mi a teendő? Kereskedő válasza: Jó hozzá a tinta igen. Patron utántöltő. Külső raktáron. Várható kiszállítás: 3-5. Amennyiben Önnek már van utántöltő készlete, külön kiszerelt tintát tudunk. A RefillParadise utántöltő készleteivel egyszerűen, gyorsan és. CANON és LEXMARK patron. PG-510-es patron kb.


Utántöltő kit color színes univerzális 3x40ml kompatibilis. Canon Lexmark HP Brother). Tintapatron, utántöltő kitt, nyomtatótinta, toner, palackozott tonerpor, utántöltő.


Ezzel tudja beazonosítani, hogy biztosan a megfelelő utántöltő. Elérhetőség: Raktáron. Szállítási díj: 9Ft.


Az univerzális Basetech utántöltő készlet minőségben és nyomtatási eredményben. A webshopunk felületén ezek kívül még rengeteg nyomtatási kellék szerepel. A tintaszint figyelő kiiktatására.


Canon tinta utántöltő

Utángyártott Festékpatron, toner és utántöltő szett választó. Baba folyékony szappan utántöltő antibakteriális hatású teafaolajjal 5ml. Hp cyan univerzális. Raktárról, valós készlet információval azonnal.


Válogasson fantasztikus árú Tintapatron ajánlatainkból! Rendelésre 2-munkanap. Kapacitás: 1lap. Gyorsan kézhezkapja a megrendelt patronjait, utántöltő készletjeit. Ingyenes Hírlevelünk. Ugyanazon tintapatron többszöri feltöltése utántöltő tintával egy olcsóbb alternatíva. Ha a tinta valamilyen okból mégiscsak beszáradt, segíthet, ha a beszáradt. CIM003LA photo, lightblack, tintapatron. Kezdjen el spórolni most ! Nem nyomtató specifikus, ezért nem lehet.


Canon tinta utántöltő

Kartonos kiszerelés, 20.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.