2017. április 27., csütörtök

Slim dvd tok

Slim dvd tok

Mindez normál, vagy slim kiszerelésben. Tokok, tartók - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg. Külső raktáron. Várható kiszállítás: 3-munkanap.


Slim dvd tok

A három rész méreténél az oldalsó léc mérete különbözik, az keskenyebb. DVD tok vékony. A csomag tartalma 1db átlátszó vékony CD- tok ( slim ). Válogass a Jófogás. Fekete színű tok eladó.


Párkányi boltunkban (Szlovákia) is átveheti! Ezzel a vékonyabb mérettel lényeges helyet takarítanak meg, ellentétben a. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az firstshop. A termék megszűnT! Netto:Ft Br:Ft.


Kérdés a termékről. Dvd Slim Tok keres? Kívánságlistába! Kijelölés összehasonlításra. Beszerzés alatt. Garancia: hónap. Gyártó: NINCS ADAT. Elérhetőség: kifutott termék. Az oldal tetején lévő menüben add meg a szállítási címed irányítószámát és így meg tudjuk mutatni a kiszállítás költségét és a legközelebbi szállítási időpontot! Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból, akár percek alatt!


Slim dvd tok

A 7mm vastag változata pedig a vékony vagy “ slim ” tok. GB 16x Slim tok. Készleten lévő mennyiség. A borító segítségével megnyerővé varázsolható nagyobb méretű tokok.


Nyitva tartásunk! Hama cd tok slim vegyes színek. Raktáron Hol kapható? Archiválja CD-it különböző színek szerint. Technikai adatok. Főbb jellemzők. CD tok db-os slim. A Hexxa melletted van: Laptop és notebook specialista itt, a szomszédban! Számítógép, Szolnok? NonStopDrogéria.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.