2017. április 26., szerda

Razer sphex egérpad

Razer Sphex V2. Ultravékony kialakítás: 0. Kiváló követési minőség lézer és gamer optikai egérhez is Strapabíró polikarbonát kialakítás Méret: 355mm x 254mm.


Tulajdonságok: Lézer és optikai egerekhez is kitűnő Ellenálló felület Mérete: 3mm x 2mm x 0. Mivel fokozottan tapadó alappal ellátott. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők.


Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési. Elérhetőség: Raktáron, 2-munkanapon belül. Most csupán ⚡ Ft ⚡ az ár a PlayIT Store webshopban, rendeld meg online most!


Szállítási idő: munkanap. Mi nem csak egy webáruház vagyunk valós készletről vásárolhatsz, nem kell rendelned - azonnal viheted is haza a kiválasztottadat. Magasság: 2mm.


Kiválóan működik mind az optikai, mind a lézeres. RAZER Sphex VGamer többszínű egérpad. A múltkori belépő kategóriás egérpadok tesztje után egy szinttel magasabbra lépünk. Készlet: Külső raktáron.


Ingyenes házhozszállítás az ország egész területén. További kedvezmények a DigiPrime. Garancia, hónap. A megtekintéshez kattintson a képre! A termék képei. Ft-os áron elérhető. Ft - év garancia fogyasztóknak(magánszemélyek). Hozzáadás a kedvencekhez loading. Termék a kedvencekhez adva Kedvencek megnézése. Előző Következő ». Gembird MP-GAME-M Gaming mouse pa medium (MP-GAME-M). Raktáron: Termékeinket nagykereskedelmi partnereinktől szerezzük be.


A szállítás raktárról 1-munkanap, míg beszerzés esetén ez több. Nagy nehezen rá vettem magam hogy vegyek egy valamire való egérpadot, mert hát kell egy. Az oldal karbantartás alatt.


Razer sphex egérpad

Sphex, Méret: 3x 3mm, Szürke, optimalizálva optikai és lézeres egerekre is érzékenységtől. Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át! Hirdetni tilos a fórumon. Olcsó eladó új és használt merev egérpad.


Razer sphex egérpad

Szövet egérpadok. Akciós egérpadok akár házhozszállítással is! Egérpad kategóriánkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb terméket. Hama Mouse Pad Black egérpad 223x183x6mm.


Razer sphex egérpad

Beszerzési idő: 3-nap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.