2017. április 21., péntek

Autós töltő

Autós töltő

A teljesítmény. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Biztonságos választás és vásárlás. Gyors kézbesítés. Segítünk a választásban. Fedezd fel széles autós töltő kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. Autós töltők készleten. Elromlott a töltője vagy szeretne egy másikat, hogy készülékét máshol is könnyen tölteni tudja? Szűrő termék. Látható: 1 3 64.


Autós töltő

Power Delivery 3. Vásárold meg kedvező áron a nélkülözhetetlen kiegészítőket a webáruházunkban! Az autós töltő igen praktikus a hosszabb utazások során, így a telefonod és. Kedvező árak, gyors szállítás! Xiaomi Mi 37W Dual-Port Car Charger.


Autós töltő

Raktáron: Béke tér. Mobil eszközök vásárlás, gyors házhozszállítással elérhető áron a First. Az USB-kábel külön kapható. ESR PD USB-C és USB-A autós töltő adapter 45W - fekete.


Kapható: apple. Egy minőségi autós mobil töltő tökéletes társ lehet az utazások során. A legtöbb mobil készülék már teljesértékű GPS navigációként használható, ám ebben az. Hétköznap órán belül házhozszállítunk!


Baseus Small Screw USB C és USB szivargyújtós gyorstöltő autóba. Töltők mobiltelefonjához otthonra és az autójába is a MALL. Válogass a Jófogás. Nagyszerű áron.


Három USB aljzattal rendelkező szivargyújtós autós töltő, QC 3. LED megvilágítással mely biztosítja a. Töltők és autós töltők - Nézd meg a legnagyobb választékot! Az autó szivargyújtójába dugható adapter vagy töltő mellyel használhatjuk a laptopunkat vagy a notebookunkat utazás alatt, előtt és után az autónkban. Elektromos autó töltő, töltőkábel webshop széles választék, fali és hordozható kivitel az öszes autótípushoz, már 58.


Ingyenes házhoszállítás órán. AUTÓS TÖLTŐ USB TYPE-C, 3A. Termékjellemzők. Akciós: Szivargyújtó töltő kiváló minőségben, vonzó áron.


Vezeték nélküli autós töltő, MPlejátszó. Apple készülékekre - autós töltő kettő USB porttal (A) és Lightning. Ellenőrizze, hogy a töltőkábel megfelelően van-e behelyezve, valamint azt, hogy az autós töltő bemenete koszos-e vagy akadályozzák-e objektumok. Hoco Dynamic power C69A QC 3. W hálózati töltő micro USB kábellel.


USB2autós töltő fekete. USB és USB-C gyorstöltő, beépített túlfeszültség, rövidzár és túlmelegedés elleni védelemmel. Akár 36wattos maximum teljesítmény.


A micro USB csatlakozó lehetővé teszi, hogy USB eszközét töltse az autóban, szivargyújtójáról. Többszintű védelem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.