2017. április 21., péntek

Asztalszoknya

Az asztalszoknya az asztal lábait, főasztal esetén a lábatokat hivatott eltakarni. Ha nem pont ugyan akkor. Dekorációs kellékek.


Asztalkasír, vagy asztalszoknya matt, nem átlátszó anyagóból. Felrakható a főasztal frontjára, szervizasztalokra, vendégek körasztalára. Arany szatén asztalkasír asztalszoknya. Ft Kosárba rakom.


Fehér napszövet asztalkasír asztalszoknya. A minimum bérlési mennyiség méter, mely a főasztal hossza általában. Asztalszoknya más néven asztalkasírok bérlésével is foglalkozunk.


Asztalszoknya

Textíl termékeinkhez bútort is tudunk biztosítani, nézd meg asztal és szék kínálatunkat. Ezüst raffolt kasír 4m-es asztalszoknya.


Báreszközök, koktélalapanyok és különleges alkoholos. Eltakarják az asztalok és székek különbözőségét, a lábakat.


Gyere és válogass a több mint 5csodálatos egyedi esküvői kellék közül. Mennyiségi kedvezményekkel várunk. Dunicell anyagból készült, ragasztó csíkkal ellátott, textil hatású asztalszoknya. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Egyedi, minőségi asztalszoknyára vágyik? Vállaljuk asztalszoknyák, székszoknyák. Perluce asztalszoknyákat és büféasztalszoknyákat minden méretben és.


Az tépőzáras asztalszoknya, függöny, stb. Ez az asztalterítő rugalmas anyagból készült, így könnyedén ráhúzható az asztalra.


Esküvői vacsorák, báli rendezvények, elegáns ünnepségek asztaldekorációjának ízléses díszítő eleme lehet ez a szép, fehér színű asztalszoknya. Gross weight x carton: 21. Pieces x polybag: 1. Polybags size: x 45. Alapanyaga :rozsdamentes acél.


Tulajdonság: tépőzárral ellátott, Napfény Paplan. A bérlésre vonatkozó.


Az asztalfutó, asztalszoknya és a székruha kiváló dekorációs eszközök, amiknek a segítségével befolyásolni lehet egy étterem, vagy rendezvény hangulatát. Ma csupa arany a menű, a születésnapi és évfordulós terül-terülj asztalkán! Húzzál ilyen szoknyát az asztal köré!


Asztalszoknya

ASZTALTERÍTŐ, ASZTALSZOKNYA. Az asztallap vastagságának megfelelően állítható a spirális rész összenyomásával vagy. Abroszok, asztalszoknyák.


Asztalterítő, napron, szalvéta, asztalszoknya ~ damaszt, egyéb alapanyagból. Amennyiben a termékekkel kapcsolatban további. Minden megtalálható a. A eskuvoidekoracio.


Asztalszoknya

Szék és asztalszoknya kategóriájában oldal található. Székek és asztalok dekorációi. Az asztal és székszoknya a reggeli, büfé, bankett és állófogadások elengedhetetlen feltétele. Egyre szélesebb körben terjed el az éttermi székszoknyák állandó.


XL darab antracitszürke sztreccs asztalszoknya 1x cm. Hozzáférhetőség. Jelenleg nem kapható ez a termék. Szállítási idő.


Cégünk már közel két évtizede foglalkozik szállodai és éttermi textíliák készítésével és forgalmazásával. Mára már minden textília. Tüll asztalszoknya rendelhető!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.