2017. március 9., csütörtök

Hp 650

Hp 650

Az eredeti kell. Fedezd fel széles hp 6patron kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. Kapacitás: 3oldal. HP 6Multipack. Szín: fekete, Megveheted a tintabox. Szerző: tintabox. Egyenletes minőségű, folyamatos nyomtatást. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. A szállítás a regisztrált. Notebook-alkatrész. Több ezer termék, egyenesen a raktárról. Miért a mi Ügyes tintapatronunkat vegye meg? Eredeti tintapatron 2oldal.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Gyártó: HEWLETT PACKARD. Adott egy gép viszonylag kulturált dizájnnal, anyagminőséggel és összeszereléssel, korrekt hardverrel.


Termékkód: CZ102AE. Ingyenes kiszállítás az ország egész területén. További kedvezmények a DigiPrime. Ezek a tulajdonságok jellemzőek erre. Intel inside Ghz, 4Gb RAM, 500Gb HD. Hozzáadás a kedvencekhez. Modern, professzionális dizájn. Ez a számítógép üzleti használatra termett. MIL-STD 810G tesztelésen esik át, lenyűgöző, ezüst bevonata és.


Ideális kiváló minőségű hétköznapi dokumentumok, szórólapok, jelentések és webes nyomatok alacsonyabb áron történő nyomtatásához. Hp probook 6G1. Ft-os áron elérhető. Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból, akár percek alatt!


Hp 650

Nézd meg oldalunkon most. Még nem érkezett értékelés. GB RAM 128GB SSD. A régi típusoknál megszoktuk.


Hp 650

A matt szénfekete színű borítás tartós anyagból készült, így mindig Önhöz illő professzionális. Fekete: 3Színes: 2oldal kapacitás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.