2017. március 21., kedd

Brother tn 1030 toner

Brother tn 1030 toner

BOLT INFÓ, VÉLEMÉNYEKIRÁNY A BOLT. Toner, festékpatron. Használjon eredeti Brother kellékanyagot! Készleten: Igen. Ismerősnek ajánlom. Termék oldal kinyomtatása. Szállítási díj min. Intelligens patron és toner keresővel, hogy biztos legyen a dolgában! Frissülő akciók nyomtató webáruházunkban, akciós patronokkal. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Alternatív festékkazetta egy vezető Európai gyártótól.


Az állandó kiváló képminőség az természetesen. Több információ. A szállítás a regisztrált felhasználók számára ingyenes. Leírás és Paraméterek. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Patronbolt webáruház eredeti, töltött és utángyártott patron, toner, festékszalag vásárláshoz - Canon, HP, Epson, Samsung. Az Ön nyomtatója eredeti gyári kellékanyagként ismeri fel, működése és kapacitása.


A vásárlás után járó pontok: Ft. Kérdés a termékről. Ft-os áron elérhető. Ez a termék megfelel minden.


Az utángyárott tonerek több gyártótól származnak ( Q-Print, Ecopixel, Diamon Zafír, Katun, stb. ), emiatt a becsült nyomtatható oldalak. A fent látható kép némely esetben illusztráció. Bár az olcsóbb, nem-márkás patronok használatával rövid távon pénzt takaríthat meg, azok nem lesznek kompatibilisek a készülékével. Funkció: toner.


Gyártó: Utángyártott. Nyomtató márka: Brother. A Brother gyártó által gyártott toner megfelel a nemzetközi. Egyenletes minőségű, folyamatos nyomtatást, valamint.


Brother tn 1030 toner

Vásárolj Te is minőségi nyomtatási kellékeket, jó áron! Eredeti gyártású, gyári lézer nyomtatókazetta Brother lézernyomtatókhoz.


Brother tn 1030 toner

A lézertoner többek között az alábbi nyomtatókban használható: Brother. A valóban kinyomtatható oldalak száma a képtől. Garancia: év. Elérhetőség: Külső raktárban ( 3-munkanap).


Ft (nettó Ft). Black ( fekete).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.