2017. március 17., péntek

Autós porszívó

Fedezd fel széles akkumulátoros autós porszívó kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. Gyors szállítás, kedvező árak! Autós porszívók készleten.


Biztonságos választás és vásárlás. Segítünk a választásban. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Erős szívóhatású, antiallergén porszívó árak összehasonlítása.


Vizes, vízszűrős. Ciklon hatású forgólevegős rendszer tartja tisztán a szűrőt, így a szívóerő mindig optimális lesz. OBI barkácsáruház.


Erről a vágyáról járművében sem kell lemondania. Az autós porszívó praktikus, kompakt, igazi társ, pláne ha szereti környezetében a viszonylagos tisztaságot. A Philips MiniVac autós porszívó ideális az autó tisztítására, mivel a szivargyújtó csatlakozójának köszönhetően az autó legnehezebben elérhető helyeinek.


Autós porszívó

A kézi porszívók kiválóak a kanapék, konyhai felületek és kifolyt folyadékok tisztítására, ezen felül egyszerű a tárolásuk. A könnyű súlyú autós porszívóink kitűnő. Makita CL121DZ Akkus autós porszívó 10. Tartsd tisztán autód utasterét!


Kompakt méretének hála szinte bárhol elfér. Válogass a Jófogás. Szivargyújtóról működtethető. A szupererős WD Premium Car többfunkciós porszívó tökéletes autótisztító.


Speciális kefékkel és fúvókákkal, valamint literes műanyag tartállyal és. A hordozható autós porszívó sokkal kényelmesebb és hatékonyabb megoldás az autód gyors és hatékony tisztítására.


Autós porszívó

Az Aspiria autós porszívó a legjobb választás az autó tisztításához. Kivételes szívóteljesítmény, nagyobb porszívófej, amely nagyobb felületet fed le, és hosszú. Hatékonyabb tisztítást élvezhet a Philips MiniVac V-os kézi porszívóval az autójában.


Akik napi szinten közlekednek autóval, óhatatlanul is belefutnak abba, hogy a hosszabb utak során megéheznek és pár falatot útközben. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Villámgyors tisztaság az autóban. Csak dugd be az autód szivargyújtójába az autós porszívót és már működik is!


Porszívók autójának tisztán tartása érdekében elérhetők és megtekinthetők webáruházunkban. Vásároljon nálunk online kedvező áron gyors és kényelmes. Csúsztasson a többi képért (kép elérhető).


Koppintson duplán a nagyításhoz. A szállításról mi gondoskodunk. A hagyományos porszívóval nehéz takarítani? Itt egy jobb megoldás!


Autós porszívó

Próbáld ki a Kézi autós porszívót ! Megtekintés Összehasonlítás. Add to Wishlist. Nedves- és száraz porszívóNedves- és száraz porszívózásTeljesítmény: WVízoszlop, 5mmPorfelfogó tartály tartalom: lNagy. Erőteljes autós porszívó a porra és a folyadékokhoz!


V-os szivargyújtó aljzatba csatlakoztatható. Morzsaporszívó. A mosható filteres rendszernek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.