2017. március 27., hétfő

Aktív hab

Aktív hab

Könnyedén eltávolítja a port, piszkot, olajat. EZT MINDENFÉLE KÉPEN KI KELL PRÓBÁLNOD. RR CUSTOMS TERMÉKEK. Rendelj eredeti RRCustoms prémium minőségű autóápolási és.


Aktív hab

Az aktív hab egy speciális ápolószer, amelynek feladata a szennyeződések lágyítása és eltávolítása. Rendkívül hatékony és erősen koncentrált.


ECO ACTIVE FOAM Pink egy Ph semleges, vastag hab, amely kíméletes a felületekhez. A terméket úgy tervezték, hogy kíméletes, viszont hatékony eszköz. Aktív hab habgenerátorokhoz, hablándzsához.


Koncentrált, enyhén lúgos, érintés nélküli automosáshoz. A Cillit Bang Aktív Hab fertőtlenítő hatású fürdőszobai tisztítószer nagy felületek gyors és könnyű tisztítására. A modern szórófej segítségével akár egy.


Az Autoland 2-komponensű aktív hab tökéletesen és hatékonyan távolítja el az olajokat, zsírokat és olajokat. A tisztítószer amatőr vagy professzionális. Csak a Würth kínálatában: Aktívhabos mosás, Intenzív, nagy koncentrációjú habtisztító járművek autómosóban történő habos előkezeléséhez és lemosásához.


Annyiszor írtuk már le, hogy az autó ápolása egy alapos mosással kezdődik, hogy szinte már. A tökéles külső megjelenés a mosásnál kezdődik. Válasszon minőségi autósampont vagy aktív habot az OlajShopban kedvező áron és akár már másnap.


Aktív hab

Személyre szabott program összeállításban az extra aktív hab program is választható akár együtt a kefés. PH-semleges (ph7), lazac színű, magas koncentrációjú előmosó hab és sampon a járművek intenzív tisztításához. A piszkos autó nem szép látvány. Előbb vagy utóbb, de mindenképp le kell mosni és sok esetben nem elég csak leöblíteni vízzel.


Sok esetben még. Akár az autómosás legnyűgösebb lépését, a kefés mosást is kiválthatja a Snow Foam, ami nevének megfelelően egy hóréteg szerű hab - aktív.


Az autómosáshoz használt aktív hab értékelése. Hab autómosáshoz "Karcher": vélemények, utasítások, összetétel. MAGAS FOKON KONCENTRÁLT KÉTRÉTEGŰ LÚGOS MOSÓSZER Erős. Kiváló minőségű kárpittisztító hab formula.


Elsősorban kárpittisztáshoz és - ápoláshoz javasolt. Maradéktalanul és rendkívül hatékonyan távolítja el a foltokat és. Az új Cillit Bang aktív hab a fürdőszobában lévő nagyméretű területek gyors és hatékony tisztításra lett kifejlesztve.


Az egyedülálló szórófej tökéletes fedést. Ez a magasan habzó termék az elő mosással meglazítja és eltávolítja a kormot. Car Foam Plusz aktív hab, illatosított autosampon.


Habosító készülékkel: készítsen 2-4%-os hígítást a kívánt hab hatás függvényében. Színválaszték. Nerta Carnet Jumbo 3előmosó aktív hab 5L. Magasnyomású mosók (WAP) vagy hablándzsa ( ún. habgenerátor ) alkalmazásához tervezték.


Sűrű, aktív hab előmosáshoz. Ecowian környezetbarát jármű aktív hab l. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.