2017. február 27., hétfő

Logitech mx master

Vásárolj okosan a legjobbaktól! Feltöltötte: Tech2. Mx master is the most advanced master series mouse yet. It has been designed for designers and engineered for coders – to create, make, and do faster and.


Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media. Vélemények és értékelések. Kattints és találd meg a legolcsóbb árat az ÁrGép- en! A kiválasztott termék sajnos most nincs készleten.


Logitech mx master

Rendeld meg a terméket és 1-munkanapon belül. A Flow, és a több számítógépes csatlakozás miatt otthon, és a munkahelyünkön. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz.


USB kategóriában. Mi nem csak egy webáruház vagyunk valós készletről vásárolhatsz, nem kell rendelned - azonnal viheted is haza a kiválasztottadat. ELADÓ Egér és billentyűzet. A stílus és a teljesítmény.


Logitech mx master

Product description. Price: ₹ 194. Fulfilled FREE Delivery. Specifikáció: Kapcsolat: Korszerű, 2. Leírás, Wireless egér. Kialakítás, Jobb kezes. Jellemzők, MX MASTER 2S Nagy teljesítményű ergonomikus. Kifutott termék vagy jelenleg nem elérhető. Műszaki adatok. Masters of Craft. Adatlap nyomtatása. The sculpted shape is comfortable to hold for extended hours, and the electromagnetic MagSpeed wheel enables fast noiseless scrolling.


Its silhouette is designed for the palm of your hand for. It is optimised for both Windows and MAC and designed for your faster and more effective work. Szabadítsa fel az MX MASTER 2S potenciálját a Logitech Flow használatával, hogy a lehető legkönnyebben dolgozhasson több számítógépen.


Logitech mx master

Logitech Flow allows you to seamlessly switch between three computers, keeping your setting profiles between each device. You can copy and paste text, images. A Logitech Flow segítségével egy egérrel akár három számítógépes képernyőt is bejárhat az egérmutatóval, és még a tartalmakat is átmásolhatja egyik gépről a. The MagSpeed scroll wheel is even faster and quieter than before. Remek ár, hozzáértő kiszolgálás, hónap ingyenes támogatás.


Work comfortably with its perfectly sculpted shape and ideally placed thumb. The ergonomic buttons, scroll wheel and thumb. Technology Used: Wireless Technology: Wirel. Pár évvel ezelőtt eladtam az iMac-emet, mivel nagyon keveset használtam itthon.


Along with a new flagship mouse, Logitech rolled out MX Keys, which it says delivers its best tactile low-profile typing experience.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.